Novinka pro žáky devátých tříd

Střední škola SČMSD Humpolec v Hradské ulici od nového školního roku otevře nový studijní obor „Informatika v ekonomice“. Podrobnosti najdete v článku, který nám zaslala Ing.Olga Krankusová.

 Dne 23.4.2007 obdržela Střední škola SČMSD Humpolec v Hradské ulici od MŠMT Praha povolení k otevření nového studijního oboru „Informatika v ekonomice“ od 1. 9. 2007.


Studijní obor připravuje žáky pro činnost kvalifikovaných odborníků v oblasti řešení ekonomické problematiky s aktivním využitím PC a prací spojených s komunikační technikou. Při studiu získají žáci potřebné technické znalosti a dovednosti z oblasti počítačového hardwaru a softwaru, počítačových sítí a technických prostředků přenosu dat. Žák získá potřebný přehled o vývoji v oboru, novinkách a možnostech zvyšování kvality práce s informacemi. Je vybaven znalostmi pro orientaci v tržním hospodářství, tvorbě podnikové identity a má základní přehled o makroekonomice. V situacích pracovního, odborného a společenského charakteru je připraven plynně se vyjadřovat v anglickém jazyce. Je schopen připravit jednací i prezentační akce po stránce organizační i technické. Absolvent čtyřletého oboru, který úspěšně vykonal maturitní zkoušku, se může ucházet o studium na vysokých školách zaměřených na ekonomiku či informatiku.


 


Ke studiu se mohou přihlásit zájemci ve 3. kole přijímacího řízení. Studenti, kteří byli v prvním kole přijati na obor „Obchodník se zaměřením na výpočetní techniku“ a měli by o nový obor zájem, mohou podat žádost o přestup.


 


Podrobné informace na www.stredniskola.com .

Čtěte dále:   Někdo se i ztratí. Kukuřičné bludiště v Humpolci je spletité

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Chyťte se své poslední šance

Čt Kvě 17 , 2007
Projekt „Najdi si práci na Vysočině“ se pomalu začíná chýlit ke svému konci. V současné době je ve své druhé fázi, ve které především probíhají schůzky se zaměstnavateli. Nadále jsou ale také pořádány informační schůzky a rekvalifikační kurzy, a vy tak můžete využít poslední šanci, jak si zlepšit kvalifikaci a […]

You May Like

Témata