Honzlův Humpolec 2008

Město Humpolec a MěKIS v Humpolci vás již počtvrté zve na festival
amatérských divadelních představení konaných v průběhu měsíce března a dubna.

Pátek 14.3. Prázdniny snů – Divadelní soubor J.Honzla Humpolec


Autorem komedie je Francis Joffo, jeden z nejúspěšnějších francouzských autorů. Hra je plná rafinovanosti, vtipu, překvapení, ale i velké lidskosti.


Děj: Jacques Perthuis a jeho žena Dominique přijíždějí brzy ráno do vily na Azurové pobřeží, kterou si s přáteli pronajali. Vilu dobře znají, a tak jsou přesvědčeni, že zde jejich dovolenou nemůže nic nepředvídatelného rušit. Nicméně se na jejich hlavy sesype během dvou hodin po příjezdu celá řada neuvěřitelných katastrof, které je vtáhnou do bláznivého dobrodružství, jaké si jen stěží mohli kdy představit…


                                                         


Pátek 21.3. Postel pro anděla – Divadelní soubor Bechyně


Veselá komedie autora Jaroslava Koloděje.


Každý z nás se ve svém životě alespoň jednou obrátil na svého anděla strážného. Jedná se o jev docela běžný a setkáváme se s ním v nejrozličnějších situacích. Někdo prosí o radu při vyplňování loterijního tiketu, jiný volá o pomoc při zběsilé noční jízdě zasněženou krajinou, další zas žádá o opatrování své dušičky při průchodu tmavou uličkou. Ti nejmenší často prosí se slzičkou u očička a pláčem na krajíčku o to, aby se tatínek a maminka nikdy nedověděli o fotbalové mičudě a rozbitém oknu. Zkrátka všichni jsme zvyklí prosit a žádat o úplně všechno. Co si ale počít s tím, když onen anděl strážný požádá o pomoc nás? A když se k tomu ještě přidají starosti s dospívající dcerou a jejím nápadníkem, zvědavou sousedkou a poněkud svérázným veterinářem, vznikne taková motanice, že ji nedokáže rozmotat ani samotný farář, člověk boží čistoty, který má k andělským bytostem nejblíže. Příběh o tom, jak by se nemělo střílet pánu Bohu do oken je plný situací, které mnozí z nás velmi dobře znají, ale přesto, nebo možná právě proto, při jejich shlédnutí propadáme v záchvaty smíchu.

Čtěte dále:   Domácí karanténa

 


Pátek 28.3. Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho  – Divadelní soubor Volyně


Nejproslulejší hra spoluzakladatele, kmenového autora a režiséra Činoherního klubu Ladislava Smočka o tom, jak osamělý vědec dr. Burke vzdoruje brutálnímu nátlaku své domácí, která mu vytrvale pěchuje buchty a beznadějně ošklivou dceru Svatavu.


 


Pátek  4.4.  Divadelní soubor Benešov


(Konkrétní informace po jejich získání doplníme)



Začátky představení jsou v 19:00 hod.


Vstupné na jednotlivá představení: 60,- Kč


Abonentky: 200,- Kč


Zakoupením této abonentky získáte vstupenku v předních řadách na všechna čtyři   představení v rámci festivalu HH.


 


Rezervace a předprodej vstupenek v infocentru Humpolec, Havlíčkovo nám. 91, tel: 565 532 479, e-mail: mekis@infohumpolec.cz


Zahájení předprodeje (jednotlivé vstupenky i abonentky) od 14.2.2008  


 


 

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Plánované parkoviště v Lužické ulici nebude

Čt Led 31 , 2008
Představitelé humpolecké společnosti Interexpres servis, kteří se potýkali se stížnostmi humpoleckých občanů na nadměrný provoz kamiónů v oblasti Panského vrchu, stojí znovu před stejným problémem. Záměr přestěhování odstavné plochy z Panského vrchu do Lužické ulice zamítl humpolecký stavební úřad. Čtěte dále:   Vstupenky na Honzlův Humpolec 2024 v prodeji!

You May Like

Témata