Obviněný pedofil mohl obtěžovat více dětí

1

Policie nadále prošetřuje okolnosti případu zavražděného Jakuba Šimánka. Z dosavadního vyšetřování vyplynulo, že v této souvislosti mohou existovat další poškozené osoby mladší patnácti let, které byly cizincem obviněným z vraždy v minulosti osloveny nebo kontaktovány. Policisté proto žádají širokou veřejnost o poskytnutí jakýchkoliv informací k podobným případům.

Sám obviněný doznal kontakt se dvěma chlapci v Olomouci a dalšími osmi chlapci v Havlíčkově Brodě, které osahával na přirození. Policisté vyzývají občany, aby kontaktovali policii v případě, že bylo v jejich okolí pohlavně zneužito dítě a případ dosud nebyl nahlášen policii. Pokud mají podezření, že proběhl kontakt s tímto podezřelým cizincem a jejich dítětem, aby neprodleně informovali policisty.


Místem, kde se obviněný Slovák Antonín Novák poslední měsíce pohyboval, byl i Humpolec. Pro navázání kontaktu s dětmi používal podobný způsob jako v Havlíčkově Brodě, kdy si malé chlapce nejprve tipoval a poté je oslovil. Jednalo se o místa s pravděpodobným výskytem dětí – okolí škol, dětských hřišť, ale i u obchodních domů.


Policie dále žádá veřejnost, pokud si všimli pohybu obviněného cizince a malého Jakuba Šimánka v neděli 4. května v odpoledních hodinách v Havlíčkově Brodě, aby kontaktovali Policii ČR na linku 158. Muž se měl pohybovat v okolí hřiště v parku Budoucnost a dále v rozmezí od 16.00 do 18.00 od ubytovny v ulici Na Valech, směrem k místu nálezu těla u železniční trati (trasa zhruba 3,5 km) v katastru Horního Papšíkova, jihozápadně dva kilometry od Havlíčkova Brodu.



Tragická událost na Humpolecku :
V úterý 10.6. v ranních hodinách byla vpravo mimo silnici v prostoru zastávky autobusu u Záhoří, z důvodu opravy, odstavena souprava dvou nákladních vozidel Liaz. Jedno vozidlo Liaz bylo taženo na tyči druhým nákladním vozidlem Liaz. Večer kolem 20. hodiny dosud nezjištěný muž, který byl před nehodou jako spolujezdec v nákladním vozidle, odstranil tyč mezi vozidly a došlo k samovolnému rozjetí liazek a naražení chodce na odstavený vůz. Při nehodě došlo k těžkému zranění muže, který po převozu do nemocnice v Pelhřimově zemřel. V současné době se případem zabývají policisté, kteří pátrají po totožnosti muže, který tyč odstranil a následně podlehl zraněním v nemocnici.

Čtěte dále:   Neviděli jste ji? Policie hledá třináctiletou dívku z Humpolce

myska

One thought on “Obviněný pedofil mohl obtěžovat více dětí

  1. K té tragické události,co můžeme čekat od kolotočářů přemísťujících se v těch svých vracích z místa na místo..
    Dost by mne zajímaly technické kontroly a pojistky na těchto komediantských veteránech….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Country tance a koňská show ve Stonetownu

St Čvn 11 , 2008
Westernové městečko Stonetown u Kamenice (Herálce) vás zve v sobotu 14.června na Westernový den. Čtěte dále:   Opilý řidič v Humpolci najel do garáže, dveře ale byly zavřené

You May Like

Témata