City park v Jihlavě dnes otevřel své brány

Od devíti hodin ráno si mohli první zákazníci prohlédnout útroby velmi diskutované a kontroverzní stavby, jež vznikla v Jihlavě. Nákupní centrum zahájilo svůj provoz zábavným programem, který potrvá po celý víkend.

Velkou zahajovací show plnou hudby, módy, tance, soutěží, her a gastronomických zážitků moderují Richard Genzer a Michal Suchánek. V programu se objeví například Maxim Turbulenc, All X, Petr Bende a Dara Rolins, dále program zpestří módní přehlídky včetně přehlídky spodního prádla a programu Jihlavské ZOO. Páteční akci uzavře v 21.00 hodin ohňostroj.


V sobotu 25.10. vystoupí Ondřej Ruml (X-Factor), Orion (PSH) & James Cole (Supercroo), Tomáš Klus (Vítez Czech Talent Zlín 2007), Edukativní program ZOO Jihlava,  v neděli 26.10. pak Jirí Zonyga (X-Factor), hlavní protagonisté seriálu Velmi křehké vztahy TV Prima, AIRFARE (Objev hudební televize Óčko 2007) a dojde také k vyhlášení nového českého rekordu City Parku Jihlava. Po celý víkend bude probíhat i bohatý program na dětském pódiu: Maxim Turbulenc, Kamarádi z Brna, Divadelní představení BoBo divadla Jihlava, Davidovo veselé divadélko, Atrakce Dětského světa.


Pro návštěvníky je připraveno více než 26 000 m2 obchodní plochy, je zde 114 obchodů, hypermarket, multikino se čtyřmi sály s 501 místy k sezení. V nejspodnější části komplexu se nachází parkoviště s cca 850 místy. Ve vyšších patrech je pět jednotek rychlého občerstvení, pět kaváren, restaurace a dětský koutek se ZOO. Pýchou této ojedinělé stavby na Vysočině je vodní fontána.


Otevírací doba: 9:00 – 21:00 hod. denně


 


Adresa: City Park Jihlava, Hradební 1, Jihlava


 


Příjezd od Humpolce:


Příjezd po ulici Humpolecká směr centrum – stále rovně směr centrum po ulici Na Dolech, Jiráskova, Dvořákova, Hradební, Brněnská – za křižovatkou Hradební, Brněnská, Znojemská rovně po ulici Brněnská – po cca 250 m odbočit vpravo na parkoviště CPJ

Čtěte dále:   Vydejte se na Vysočinu vlakem

 


Podívejte se na video z posledních příprav v City parku před prvním náporem zákazníků:


http://www.i-vysocina.cz/koncepty/exkluzivne-od-otevreni-city-parku-nas-deli-pouhe-hodiny-2008-10-23.html


 

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Zaměstnanci Valea se bojí propuštění

Pá Říj 24 , 2008
Výrobce autodílů Zexel Valeo v Humpolci se dostal do potíží a hrozba propouštění nyní straší zaměstnance společnosti. Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. V Želivě chystají Octoberfest, v Pelhřimově trhy

You May Like

Témata