TAEKWONDO LACEK obhájil prvenství v národní lize taekwondo WTF

3

Rok 2008 byl mimořádně úspěšný pro tým Taekwondo Lacek z Vysočiny. Celý rok plenil tatami na zahraničních turnajích a ze žádného nepřijel bez spousty cenných medailí, měl své zástupce na květnovém mistrovství světa v Turecku, byl vyhlášen jako nejlepší sportovní kolektiv Vysočiny, dokonce se podařilo přivézt zlatou medaili z Koreje, ale hlavně se stal Mistrem České republiky a také obhájil loňské vítězství v národní lize taekwondo WTF.

Za posledních 18 měsíců se v Česku nekonal turnaj, který by Lackovi bojovníci nevyhráli, což je samo o sobě všeříkající. Titul vítěze NTL je tedy oprávněný a po celoroční dřině a nekonečném kolotoči tréninků, exhibic a turnajů jej lze brát jako odměnu a zadostiučinění pro všechny členy Lackova týmu včetně samotného trenéra Petra Lacka. Ten může být právem hrdý na své svěřence a pyšný na práci, kterou odvedl při jejich přípravě.

Sám Petr Lacek říká: „To co loni byla senzace a nikdo si skoro nedokázal představit, že bychom to dokázali obhájit, se stalo skutečností! Vyhráli jsme!… Letos k vítězství dopomohlo mnoho lidí, ale nejvíc vítězové svých kategorií: Josef Med, Míla Med, Filip Douda, Adriana Šimánková, Veronika Nedvědová, Líba Medová, Veronika Krejčová, Tereza Schindlerová, Bruno de Oliveira Manuel, Venca Drahný, Katka Nedvědová a Trung Bao Au Nguyen. Další kdo přispěli byť jen bodem: Jirka Mastný, Dominik Hendl, David Šimek, Katka Moravová, Sarah Akhlasová, Natálie Štěpáníková, Pavel Mastný, Michal Vondrák, Josef Vaverka, Václav Slavík, Robert Florián, Matěj Konečný, Dan a David Dvořákovi, Anča Machová…….doufám, že jsem na nikoho nezapomněl. Kdyby jo?! Tak to nebyl úmysl ;)“ .

Ukončením roku však dřina pro tým Taekwondo Lacek nekončí, ba naopak, blíží se série dalších turnajů v zahraničí, takže po Vánocích zpět do tělocvičny a jede se dál, aby byl rok 2009 alespoň stejně úspěšný jako ten letošní.

Text: Tomáš Douda

Foto: Zdeněk Krejčí (archiv klubu)

Zdeněk Krejčí ml. vybojoval zlato na prestižním Park Pokalu v Německu.
Zdeněk Krejčí ml. vybojoval zlato na prestižním Park Pokalu v Německu.

Katka Nedvědová před vítězným bojem na Croatia Open
Katka Nedvědová před vítězným bojem na Croatia Open

Společné foto z Prague Open
Společné foto z Prague Open

Bruno de O. Manuel se se soupeři nemazlí
Bruno de O. Manuel se se soupeři nemazlí

Kristýna Pavlíková a Tereza Schindlerová
Kristýna Pavlíková a Tereza Schindlerová

Obrázek

Exhibice v Havlíčkově Brodě
Exhibice v Havlíčkově Brodě

Zlatou medaili v Koreji vybojovala Adriana Šimánková
Zlatou medaili v Koreji vybojovala Adriana Šimánková

Axl

3 thoughts on “TAEKWONDO LACEK obhájil prvenství v národní lize taekwondo WTF

      1. Ježiši, to vím taky ty chytrolíne! 🙂

        Jenom se mi líbilo, že ta zkratka taky znamená to, na co odkazuje ten odkaz, a že ve vyznění názvu toho článku by to vyznělo zajímavě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Veřejné bruslení o Vánočních svátcích

Út Pro 23 , 2008
Rozpis hodin pro veřejnost od 24.prosince až do 4.ledna. Bruslí se každý den!

You May Like

Témata