Humpolec zaznamenal dva úspěchy

Dnes byly v Jihlavě vyhlášeny výsledky regionálního kola srovnávacího výzkumu „Město pro byznys“. Humpolec v kraji Vysočina obsadil opět první příčku, čímž obhájil své loňské vítězství.

Aby humpoleckých úspěchů nebylo málo, pivovar Bernard se stal nejobdivovanější firmou na Vysočině v žebříčku sestavovaném sdružením Czech Top 100. Nejen že Bernard získal toto ocenění již po osmé, ale navíc se v celorepublikovém měřítku stal čtvrtou nejobdivovanější firmou v potravinářském a tabákovém oboru. Předstihly jej pouze Kofola, Plzeňský Prazdroj a Karlovarské minerální vody.


Žebříček Czech Top 100 vzniká na základě hlasování manažerů významných společností, ekonomických a finančních analytiků či zástupců oborových svazů. Tito odborníci oslovení sdružením Czech Top 100 hodnotí u každého podniku řadu ukazatelů, od těch základních, jako je kvalita výrobků či služeb, až třeba po vztah společnosti k životnímu prostředí.


(Zdroj: Pelhřimovský deník)

Čtěte dále:   Jarní číslo Zálesí

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Pozor na pavouka

Út Kvě 5 , 2009
Na hradě Orlík se v pátek 1. května konala přednáška archeologa Bohumíra Dragouna. Díky němu se návštěvníci hradu mohli v ten den vrátit hluboko do minulosti čtrnáctého století. Čtěte dále:   Krize na humpolecké radnici: ANO vypovědělo koaliční smlouvu, z jednání s opozicí ale vycouvalo. Město zůstává bez starosty

You May Like

Témata