Program humpoleckého kina na SRPEN 2009

Sobota 18.8 – neděle 2.8. 20:00 hod. PŘÍPAD NEVĚRNÉ KLÁRY


Miloval Kláru. Miloval ji opravdově, hluboce a šíleně. A z jeho šílené lásky se zrodila žárlivost. Zbytečná, nekonečná a hlavně nebezpečná. Už popáté se objeví v kinech film podle jednoho z bestsellerů asi nejpopulárnějšího českého spisovatele současnosti, Michala Viewegha.


Mladý talentovaný italský hudebník Luca (Claudio Santamaria) žije v Praze se svou krásnou přítelkyní, studentkou Klárou (Laura Chiatti). Asi by jim nic nescházelo, kdyby Luca na Kláru chorobně nežárlil. Touha odhalit Klářinu nevěru s jejím lektorem (Miroslav Šimůnek) přivede Lucu až do detektivní kanceláře, kterou vede jeho naprostý protipól Denis (Ian Glen).


Hrají: Laura Chiatti, Ian Glen, Claudio Santamaria, Miroslav Šimůnek, Pavlína Němcová, Anna Geislerová, …


Vstupné: 70,-Kč                                                                                                       


 


Úterý 48. – středa 5.8. 20:00 hod. HOME   filmový tip


Když Yann ArthusBertrand, mezinárodně uznávaný fotograf a autor knihy The Earth From Above, potkal producenta Luca Bessona, dohodli se ti dva na vytvoření dokumentárního projektu o planetě Zemi.


Cesta po 50 zemích světa je ódou na krásy a jemnou harmonii naší planety. S optimistickým přístupem a aktuálními tématy se snímek zaměřuje na vzrůstající povědomí veřejnosti o současných sociálních problémech a problémech životního prostředí.


Film Home vypráví příběh Země. V českém znění Zdeněk Svěrák. Režie: Yann ArthusBertrand.


Vstupné: 70,-Kč                


 


Sobota 8.8. – neděle 9.8. 20:00 hod.  WRESTLER


Na konci 80. let zaplňoval Randy „The Ram“ Robinson, profesionální wrestler, titulní stránky novin. Nyní, o dvacet let později, se těžko protlouká životem.


Své dceři se odcizil a není schopen si udržet skutečný vztah. Randy žije pro vzrušení z show a pro obdiv svých fanoušků. Nicméně infarkt ho donutil odejít do důchodu. Pomalu si začíná zvykat na novou situaci a oceňovat stav svého života –  snaží se znovu spojit se svou dcerou a rozvinout vztah se stárnoucí striptérkou.


Nic z toho se však nedokáže vyrovnat lákání ringu a wrestlingové vášni, které hrozí, že ho opět pohltí.


Hrají: Mickey Rourke, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood


Vstupné: 70,-Kč                                                                                                         


 


Úterý 11.8. – středa 12.8. 20:00 hod.  TRANSFORMERS-POMSTA PORAŽENÝCH


Puberťák Sam Witwicky (Shia LaBeouf) objeví úlomek matérie, o kterou spolu Autoboti a Deceptikoni tolik bojovali v jedničce, a získá z něj pro obě strany drahocenné informace, začnou po něm jít mechaničtí gauneři z celé galaxie. A že jich tu je. Podle trikových specialistů ze studia ILM se ve filmu objeví kolem šedesáti různých robotů. Sama proto brzy začne pálit univerzitní půda pod nohama a v doprovodu Mikaley, věrného Autobota přezdívaného Bumblebee, který se dokáže přetransformovat v nadupaný Chevrolet, a bohužel i za asistence rodičů, před nimi prchá cestou necestou. Příběh, na který rodiče nebudou mít problém vzít i úplně malé kluky.


Vstupné: 70,-Kč   ČESKÝ DABING                                                                        


 


Sobota 15.8. 17:30, 20:00 hod. – neděle 16.8. 20:00 hod.  DOBA LEDOVÁ 3: ÚSVIT DINOSAURŮ


Nová “doba ledová” zavede hlavní hrdiny i diváky do ohromného podzemního světa dinosaurů. Je to barevná krajina plná bujné vegetace. Je to země nebezpečí, ohromných tvorů, rostlin pojídajících mamuty, země plná tajemných míst.

Čtěte dále:   Harry Potter maraton

Věčný smolař, prehistorický krysoveverčák Scrat má před sebou osudové setkání s krysoveverkou Scratte. Mamuti Manny a Ellie očekávají první přírůstek do rodiny. Lenochod Sid se zase dostane do problémů poté, co si založí vlastní rodinu s nalezenými dinosauřími vajíčky. Šavlozubý tygr Diego řeší dilema, jestli se z něj po boku kamarádů nestává příliš velký měkota. Navíc, když se objeví dinosauři, Manny přestává být „králem džungle“. A také se všichni seznámí s jednookým lasičákem Buckem, který neúnavně loví dinosaury.


Vstupné: 70,-Kč  ČESKÝ DABING          


 


Úterý 18.8. – středa 19.8. 20:00 hod. PŘEDČÍTAČ


Kam až zajdete, abyste uchránili tajemství?


Příběh filmu Předčítač začíná v poválečném Německu. Teenagerovi Michaelovi Bergovi (David Kross a později Ralph Fiennes) se udělá špatně a domů mu pomůže neznámá třicátnice Hanna (Kate Winslet). Michael se uzdraví a Hannu najde, aby jí poděkoval. Rychle mezi nimi vznikne vášnivý, ale utajený vztah. Michael zjistí, že Hanna má ráda, když jí někdo předčítá knihy. I přes intenzitu vzájemných citů ale Hanna jednoho dne záhadně zmizí. O osm let později se Michael jakožto student práv, který přihlíží soudům s válečnými zločinci, s Hannou znovu s úžasem setkává – potká ji na lavici obžalovaných. Když se dozvídá o její minulosti, odhaluje tajemství, které zcela změní jejich životy.


Předčítač je mrazivý příběh o pravdě a odpuštění, o tom, jak se jedna generace vypořádává se zločiny té předešlé.


Hrají: Kate Winslet, Ralph Fiennes, David Kross, Lena Olin, Bruno Ganz


Vstupné: 70,-Kč          


 


Sobota 22.8. – neděle 23.8. 20:00 hod. JMÉNEM KRÁLE         


Píše se 13. století. Království českému a markrabství moravskému vládne Přemysl Otakar II. Na zásnuby, které mají usmířit dva znesvářené rody odjíždí Oldřich z Chlumu. Cestou na hrad narazí na mrtvolu oloupeného a přepadeného kupce. Během slavnostní hostiny, pořádané na jeho počet, je zavražděn purkrabí. Kdo stojí za podivnými vraždami a jaká je mezi nimi souvislost?


Hrají: Karel Roden, Klára Issová, Jan Kanyza, David Prachař, Lukáš Vaculík, Markéra Hrubešová, Martin Štěpánek, Jan Dolanský, David Matásek, Karel Dobrý, Miloš Vávra, Saša Rašilov, Sandra Pogodová, Jiří Dvořák, Jaromír Dulava a další. Režie: Petr Nikolaev


Vstupné: 70,-Kč                                                                     



                                                    


Úterý 25.8. – středa 26.8. – čtvrtek 27.8. 20:00 hod.


Sobota 29.8. 17:30, 20:00 hod. – neděle 30.8. 20:00 hod. HARRY POTTER A PRINC DVOJÍ KRVE


Harry začíná již 6 rok v Bradavicích a do rukou se mu dostává stará kniha, která je velmi zvláštně označena – „Tato kniha je majetkem Prince dvojí krve“. Zároveň se dozvídá další střípky z Voldemortovy temné minulosti.


Hrají: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Michael Gambon, Maggie Smith, Helena Bonham Carter, Maggie Smith.


Vstupné: 70,-Kč  ČESKÝ DABING 


 


 

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Letní kino pana Čáslavského

Po Srp 3 , 2009
V termínu od 7. do 14.srpna můžete v Hotelu na Kocandě v Želivě navštívit letní kino. Najdete zde přesně to, co ke správnému letnímu kinu neodmyslitelně patří – pestré občerstvení a příjemné posezení v malebném prostředí hotelové zahrady. Čtěte dále:   Harry Potter maraton

You May Like

Témata