Spodní prádlo jako symbol Vysočiny

Havlíčkobrodská firma Pleas představila novou kolekci spodního prádla, které bude s motivem jeřabiny –znakem Vysočiny.

Na každém výrobku bude obrázek jeřabiny, která je symbolem našeho kraje. Firma tím chce konkurovat na trhu asijským výrobkům, a proto se odhodlali k tomuto kroku. Dalším podnět dal také hejtman kraje Vysočina, pan Běhounek, který firmu popíchl, že nemají jako regionální firma regionální výrobek.

zzzfoto1.jpg

Kolekce s jeřabinou se bude prodávat hlavně v informačních stáncích. Firma by ráda, aby si prádlo kupovali hlavně turisté a další návštěvníci, kteří do našeho kraje zavítají.

Prádlo se bude prodávat v oválných plastových krabičkách. Veřejnost se s novou kolekcí může poprvé seznámit na brněnském veletrhu Styl, který probíhá od úterka do příštího pondělí. Ihned po skončení veletrhu půjde zboží do prodeje, přibližně kolem 5.000 ks.

zzzfoto2.jpg 

Alena Šustrová předvádí novou kolekci spodního prádla s vysočinskou jeřabinou foto: Petr Lemberk,MF Dnes

zdroj: http://jihlava.idnes.cz/lide-si-mohou-z-vysociny-odvezt-jako-suvenyr-spodky-s-jerabinou-p8v-/jihlava-zpravy.asp?c=A110209_1529577_jihlava-zpravy_bor

Čtěte dále:   O lipnické Kateřině

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Slavnosti piva opanoval Bernard

St Úno 9 , 2011
Rodinný pivovar BERNARD získal v rámci Slavností piva v Táboře sedm, tedy celkově nejvíce ocenění ze všech zúčastněných pivovarů. Těch se v rámci jedenáctého ročníku prestižní soutěže účastnilo více než sto. Čtěte dále:   Zapojte se do debat Letní žurnalistické školy v Havlíčkově Brodě

You May Like

Témata