13. Ročník studentského festivalu Majáles 2012

1

Humpolecké náměstí ovládl v pátek 4.5.2012 již 13. Ročník studentského festivalu Majálesu. Krásné slunečné počasí a pohodová atmosféra přilákala spoustu lidí z celé republiky. Nejenom studenti měli o Majáles zájem, hudební program byl bezpochyby nejatraktivnějším lákadlem a přitáhl i ty, kteří již mají studentská léta nějaký čas za sebou.

Majales1.jpg

Majáles by měl být nejenom dalším hudebním festivalem, ale především projektem, který podporuje studentské aktivity. Je dobře, že humpolecký Majáles je například oproti tomu pražskému stále zadarmo.

Majales2.jpg

Na pódiu se vystřídala spousta známých či méně známých kapel. Zahajoval Humpolecký Big Band, pokračovala kapela Zde klikni, Spadla klec, Blue Effect, Rybičky 48, Wohnouti a Prague conspirancy.

Majales3.jpg

Celým tímto jednodenním festivalem nás provázela moderátorská dvojice Hitrádia Vysočina Jirka Doležal a Helena Dvořáková. Soutěžemi nabitý doprovodný program rozhodně nenudil!

Majales7.jpg

Majales8.jpg

Majales9.jpg

Ti, kteří měli zájem tancovat, se mohli dosytosti vydovádět během vystoupení oblíbených kapel, byl ovšem čas i na příjemné posezení, dobré jídlo, popíjení piva a klábosení s kamarády.

Majales10.jpg

Majales11.jpg

Majales12.jpg

Majales13.jpg

Ráda bych poděkovala humpoleckému Infocentru za báječný hudební zážitek, bezproblémový průběh a skvěle připravenou akci.
Užili jsme si to!!

                                                                              Autor: Birdy

Čtěte dále:   Veřejná prezentace stoupacího pruhu Humpolec-Rozkoš, doplněno

Petr

One thought on “13. Ročník studentského festivalu Majáles 2012

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Z deníku humpolecké policie

Po Kvě 7 , 2012
Krátké zprávy policie ČR v Humpolci. Čtěte dále:   Veřejná prezentace stoupacího pruhu Humpolec-Rozkoš, doplněno

You May Like

Témata