SKÁKACÍ BOTY

MěKIS v Humpolci nabízí novou zážitkovou atraktivitu. Turisté, přicházející do města, i místní občané mohou vyzkoušet novou zábavnou adrenalinovou záležitost – Skákací boty.

Na těchto botách mohou dovádět děti i dospělí, muži i ženy, sportovci i "lenoši". Každému z vás tento zážitek navodí dobrou náladu a přinese báječný euforický pocit.

Na skákacích botách se naučí pohybovat každý. I když to na první pohled vypadá složitě a nebezpečně, opak je pravdou. Během 5 minut už dokážete dělat první krůčky, kroky, a za chvíli začnete přirozeně poskakovat a skákat. 

Vyzkoušejte to! Objednejte si hodinovou lekci, a pod vedením proškoleného instruktora si zasportujete a zažijete spoustu zábavy. Běhat a skákat se dá prakticky kdekoliv, venku i ve vnitřních prostorách, nejlepší je ovšem pevný rovný podklad. (parkoviště, pěší zóny, zpevněné cesty..) Můžete přijít sami, nebo si vytvořit skupinku  – ve více skokanech se to lépe skáče.  

Pokud jste rozhodnutí skákání vyzkoušet, zavolejte na tel: 565 532 479, nebo zajděte do infocentra Humpolec, a domluvte si zde svoji první skákací lekci. 

Za jednu hodinu s instruktorem zaplatíte:
1 skokan             =   140 Kč/osoba
2 skokani            =   100 Kč/osoba
3 skokani            =     80 Kč/osoba
4 a více skokanů =   60 Kč/osoba

ZAČÍNÁME V PÁTEK, TŘINÁCTÉHO! (13.7.2012)

Jak se naučím skákat na botách?

plakát

Tento projekt byl podpořen Fondem Vysočiny (název Grantového programu: Doprovodná infrastruktura cestovního ruchu 2012 – zážitková turistika)

Skákání na skákacích botách je na vlastní nebezpečí. 

Čtěte dále:   Sdílíme informace Mateřské školy Humpolec

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Třebíč chce rozhlednu na Pekelném kopci, jedna už tam kdysi stála

So Čvn 30 , 2012
Třebíč se chystá udělat vše pro to, aby získala dotace na výstavbu nové rozhledny. Vyrůst má na Pekelném kopci, který se vypíná do výšky 570 metrů nad mořem a je asi dva kilometry za městem směrem na Kojetice a Mastník. Pokud vše půjde dobře, stavba bude hotová na podzim roku […]

You May Like

Témata