Provoz na dálnici D1 u Humpolce omezují opravy. Potrvají celkem tři týdny

U Humpolce se v pondělí silničáři pustili do opravy povrchu dálnice.

Jedná se konkrétně o úsek mezi 87. a 90. kilometrem.Doprava bude vedena celkově třemi jízdními pruhy pro oba směry. „Od neděle do středy vždy dvěma pruhy ve směru na Prahu a pouze jedním na Brno, od středy do neděle naopak dvěma  pruhy ve směru na Brno a jedním naPrahu," uvedla mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Nina Ledvinová. Konec prací je plánován na dvacátého srpna.

Policisté podle krajské policejní mluvčí Dany Čírtkové vyzývají řidiče, aby v obavách ze zdržení nesjížděli z dálnice na Humpolec.

Příliš by si ani nepomohli, protože hlavní tah z Humpolce na Pelhřimov se také opravuje a zdržení je naopak může čekat tam. A pokud by navíc sjelo větší množství aut najednou, mohlo by také dojít k zablokování sjezdu.

Sjíždět raději dříve

Pokud řidiči jedou  z Brna na Prahu a chtějí se právě opravovanému úseku u Humpolce vyhnout, je možné odbočit z dálnice na sto čtvrtém kilometru  do Větrného Jeníkova a znovu se napojit na pětasedmdesátém kilometru v Hořicích.

Při cestě z Prahy do Brna je opět možné odbočit z dálnice na již zmíněném pětasedmdesátém kilometru v Hořicích  a znovu se napojit ve Větrném Jeníkově na sto čtvrtém kilometru.

Aneta Slavíková, Dominika Dufková – Pelhřimovský Deník – http://pelhrimovsky.denik.cz/zpravy_region/provoz-na-dalnici-d1-u-humpolce-omezuji-opravy-potrvaji-celkem-tri-tydny-pe12.html

Čtěte dále:   Základní školy v Humpolci jsou přeplněné. Město je chce rozšířit

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Národní házenkáři Humpolce si v příští sezoně zahrají ligu

Út Čvc 31 , 2012
Před měsícem se po roční anabázi národní házenkáři humpolecké Jiskry loučili s II. ligou, když skončili v moravské skupině na jedenáctém místě. Druhou nejvyšší soutěž si ale zahrají i v následující sezoně, neboť jim k tomu pomohla nezvyklá souhra okolností. Čtěte dále:   Staré a nemocné stromy z Humpolce zmizí

You May Like

Témata