Upozornění – provozovatelé neoficiálních rejstříků

Pozor na provozovatele neoficiálních rejstříků!

Magistrát města Jihlavy, obecní živnostenský úřad opětovně zachytil informaci, že nově zaregistrované podnikatele oslovují určité firmy s požadavkem na zaplacení složenky za uvedení v "Rejstříku obchodu a živností".

Dopisy rozesílají firmy Informatik-Česká republika s.r.o. a REGDATA Česká republika s.r.o. Obě firmy sídlí na stejné adrese v Brně. Dopisy mají v hlavičce velkými písmeny uvedeno REJSTŘÍK OBCHODU A ŽIVNOSTI. Údaje o nových podnikatelích tyto firmy získávají z veřejně dostupných údajů na internetových stránkách www.justice.cz (obchodní rejstřík) a www.rzp.cz (živnostenský rejstřík).

Magistrát města Jihlavy, obecní živnostenský úřad se od těchto aktivit důrazně distancuje a prohlašuje, že jediným zákonem stanoveným poplatkem za ohlášení živnosti a následné registraci v živnostenském rejstříku je zákonem stanovená částka 1.000 Kč. Tento správní poplatek hradí začínající podnikatelé hotově v pokladně obecního živnostenského úřadu.

zdroj: www.mesto-humpolec.cz

Čtěte dále:   OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Oznámení - pronájem nebytových prostor

Čt Říj 24 , 2013
Nabídka pronájmu nebytových prostor v II. patře budovy č.p. 885, Humpolec Čtěte dále:   Oznámení o vyhlášení výběrového řízení

You May Like

Témata