Televizní natáčení

Již podruhé během krátké chvíle se žáci naší školy SŠ informatiky a cestovního ruchu SČMSD Humpolec stali diváky televizního natáčení.

Žáci byli přímými svědky zápolení kulturních hvězd České republiky v soutěži

Muži proti ženám“. Za povzbuzování, tleskání, fandění a skandování svým týmům si vysoutěžili všichni naši žáci nemalé finanční částky, které byly příjemným zpestřením nedělního odpoledne.

40 žáků naší školy se do podvědomí pana režiséra zapsalo tak dobře, že netrvalo dlouho a další nabídka „studentského komparsu“ na sebe nenechala dlouho čekat.

I přes změnu zimního času na letní, kdy se žákům velmi těžko vstávalo, se ochotně zúčastnili dalšího televizního natáčení, tentokráte v barrandovských studiích.

A co Vy? Kdy naposledy jste se celý den smáli? Nepamatujete? Zeptáte-li se našich studentů, bez rozmýšlení dostanete tuto odpověď: „Při natáčení pořadu Vtip za stovku.“ Nadšení ze setkání s osobnostmi Vaška Vydry, Michala Novotného, Jirky Krampola, Heleny Štáchové či Míši Dolinové ani ještě nevyprchalo a už se připravuje další „výlet za natáčením“.

Nabídky na divácké natáčení se jen hrnou a plánovací kalendář se plní a do konce měsíce nás ještě čeká:

– TV Barrandov, soutěžní pořad „Všechno nebo nic“

– ČT 1, vědomostní pořad „Zázraky přírody“

SŠ informatiky a cestovního ruchu SČMSD Humpolec

Čtěte dále:   Video o Humpolci: Humpolec a okolí

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

VELIKONOČNÍ PROGRAM 2014

Po Dub 14 , 2014
Velikonoční program v Želivě. Čtěte dále:   Píšou o Humpolci - IDNES.CZ: Na Vysočině otevřel první obchod bez prodavačů, kamery zákazníka nespustí z očí

You May Like

Témata