Informace o výsledcích ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Humpolec

10

Informace o výsledcích ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Humpole, konaného dne 5. listopadu 2014 v sále městského kina

Aainformacezust.JPG

zdroj: www.mesto-humpolec.cz

Čtěte dále:   Program 5. zasedání zastupitelstva města

Petr

10 thoughts on “Informace o výsledcích ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Humpolec

  1. Byla jsem té předem domluvené frašce přítomna v publiku a v duchu jsem se styděla, že jsem občankou tohoto města. Opět se mi potvrdilo, že politika na jakékoli úrovni je humus, špína,stoka, a že rádoby politikům nejde o občana, ale pouze o moc a peníze. Jenom se divím, že všichni, kteří chtěli tolik potřebnou změnu a volili v našem městě nakonec vítěznou stranu, mlčí a vůbec jim nevadí, že ti,které volili, byli odstaveni těmi „já na bráchu, brácha na mě“ na vedlejší kolej. Složení rady města je naprostý výsměch, zřejmě tam jde o „vyšší“ cíle – co tam mají co pohledávat Janeček, Brukner, Mácha – o co jde dr.Janečkovi ? Brukner s Máchou to mají za zásluhy směrem ke starostovi ? Je mi z toho všeho na blití.
    Občané přemýšlejte a nenechte se zaslepit krásnými slovy o zásluhách staronového vedení města, podívejte se více do podzámčí a naslouchejte hlasu obyčejných lidí, choďte s očima otevřenýma.
    Zdraví vás spoluobčanka, která opouští Humpolec a stěhuje se ke své dceři na samotu u lesa.

    1. Doufám, že se „vyblijete“ až na té samotě u lesa a neznečistíte nám naše krásné město! Šťastnou cestu!

    2. Každý normální volič, který sledoval dění v různých městech kolem nás, tak vi, že ne vždy vítěz voleb byl v koalici. Někdy to odnesla jiná strana, někdy tzv.hnutí ANO.

    3. Jen malá poznámka : do rady města může být zvolen každý ze zastupitelů. Podle čeho klíčujete kdo tam má co pohledávat a kdo ne? Další věcí je výsledek voleb, pokud nemáte většinu tak musíte vytvořit koalici a ta vznikla. Poslední poznámka, po volbách je vždy někdo spokojen a někdo nespokojen. Úroveň člověka se pozná podle toho zda-li je schopen uznat porážku a být v opozici. Pokud to tady je tak hrozné a bude ještě hůř jak Vy píšete bude přeci výsledek za čtyři naprosto jasný a současná opozice musí zásadně zvítězit. Ještě by bylo zajímavé Vaše složení vedení města a rady……

      1. Troch víc jste to nezkousla vážená paní spoluobčanko,tak pozdravujte dcerušku..!
        Jen k tomu „já na bráchu brácha na mě“ o co asi šlo pánům Dočkalovi,Hendrychovi etc,kteří tak vehementně podporovali paní Štěrbovou??

    4. Dalsi vyplod z fanatic club ANO. Proste se smirte s tim, ze jste to podela.. a budte radi, ze vas podnikatelsky zamer hodne vasich volicu neprokouklo. Nyni mate 4 roky na to, aby jste misto pomluv a slibu dokazali byt NEPLACENOU konstruktivni opozici. Jenom si dejte pozor, at vam ta volebni loutka mezitim neutekla.

    5. Ale paní Štěrbová, nač tolik vzteku? I v jiných městech volby vyhrálo ano ale k povolební koalici nedostanou ani přičichnout. Inu politika je sviňa.
      Hezký den.

      1. 6 komentářů proti „ano“ a obzvlášť ten poslední je velmi duchaplný…. veďte dál svůj povedený monolog, třeba se nakonec dozvíme, co jste to za blba a proč stále do kola žvatláte a nadáváte jako malé dítě i když nemáte odezvu – Vy se asi nudíte? Nemáte co dělat? Kupte si medvídka mývala!

    6. Obzvlášť osoba Bruknera je zajímavá – zdá se, že kumulace tolika „odborných“ funkcí a výkonů, je mu vlastní, stejně jako hejtmanovi Běhounkovi – prostě umějí využít svůj čas na 300 – 500 %. Borci jedni vykutálení mazaní! A my jim to platíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Ze skládky zmizelo dřevo

Pá Lis 7 , 2014
Zloděj způsobil škodu za více jak 100.000 korun Čtěte dále:   Oznámení o záměru pronájmu bytů v Humpolci

You May Like

Témata