Z Humpolce postoupila do finále Bystrc

1

Šestnáct týmů se sjelo do humpoleckého sportovního areálu v Okružní ulici, kde se uskutečnilo 13. kvalifikační kolo fotbalového turnaje pro desetileté hráče E.ON Junior Cup.


Postup si po dramatickém průběhu vybojovali hráči FC Dosta Bystrc – Kníničky, kteří ve finále oplatili porážku FKM Vysočině Jihlava.

Jihlava se s Bystrcí potkala již v základní skupině, kde klub z Vysočiny vyhrál 8:2. Brňané se ale po gólovém přídělu dokázali zvednout a následně zdolali Velkou Bíteš 6:1 a dívky ze Sokola Třebeš 20:0. V nadstavbě pak porazili Velké Meziříčí 7:1, SK Telč 10:1 a domácí A.F.C. Humpolec 14:1.

Celý článek si přečtěte na adrese: http://pelhrimovsky.denik.cz/fotbal_region/z-humpolce-postoupila-do-finale-bystrc-pe15.html


Zdroj: http://pelhrimovsky.denik.cz/fotbal_region/z-humpolce-postoupila-do-finale-bystrc-pe15.html

Čtěte dále:   Den otevřených dveří na rybárně

Axl

One thought on “Z Humpolce postoupila do finále Bystrc

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Hliník se odstěhoval do Humpolce, dnes tam dělá turistům průvodce

Čt Čvc 16 , 2015
Hliník se odstěhoval do Humpolce! Kdo by neznal tuto hlášku z filmu Marečku, podejte mi pero. V Humpolci ji vzali doslova. Už dávno tu má nejslavnější obyvatel města, kterého nikdy nikdo neviděl, pomník. A nově dělá průvodce turistům jeho hlas v mobilní aplikaci. Čtěte dále:   AFC Humpolec - FC […]

You May Like

Témata