Živý betlém ve Žďáře nad Sázavou

Tradiční vánoční divadelní představení Živý betlém se bude konat opět na náměstí Republiky ve Žďáře nad Sázavou v úterý 15.12. od 16:00 hodin.

V tomto ochotnickém divadelním představení žďárské farnosti účinkují především studenti Biskupského gymnázia a Střední školy gastronomické A.Kolpinga. O technickou stránku a organizaci se stará Kolpingovo dílo ČR, které si pro letošní rok připravilo novinku v podobě instalace slámového betlému v životní velikosti, který bude k vidění až do Nového roku na náměstí Republiky pod vánočním stromem. V samotném divadelním představení se děti mohou samozřejmě těšit také na živá zvířata a všichni návštěvníci si budou moci zakoupit keramické a kovářské výrobky s vánoční tematikou, nebo se ve stánku jen zahřát čajem.

Výtěžek z dobrovolného vstupného bude opět věnován na rozvojovou pomoc v Africe prostřednictvím projektů Mezinárodního Kolpingova díla.

Na všechny návštěvníky se těší organizátoři.

Čtěte dále:   Druhé čtvrtletí přálo Vysočině. Rostla návštěvnost i konferenční turistika

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Z deníku Policie

Pá Pro 11 , 2015
Policisté dopadli zloděje krátce po činu. Neštěstí v Humpolci. Čtěte dále:   Druhé čtvrtletí přálo Vysočině. Rostla návštěvnost i konferenční turistika

You May Like

Témata