Baterkománie

Také „Hliníkovo“ město se zapojilo do soutěže v Kraji Vysočina a vybírá už dále nepoužitelné baterie. Pokud se mu podaří vyhrát, získá 50 000 Kč na podporu našeho Střediska charitní pomoci – Šatníku – v Humpolci. Pomoc pro lidi v nouzi, opora pro ty, kteří se chtějí zase postavit zpět na vlastní nohy nebo dobrý start pro dlouhodobě nezaměstnané. To je hlavní smysl jeho činnosti.


Přidat se k pomoci nejen životnímu prostředí, ale i dobročinnému projektu ve městě může kdokoliv, stačí donést vybité a už nepotřebné baterie do sběrného místa v přízemí humpolecké radnice či do sběrného dvora. Vybírají se dokonce i baterie ze starých, nefunkčních nebo nepoužívaných mobilních telefonů. Kdo má cestu kolem některé ze třinácti služeb Oblastní charity Havlíčkův Brod působících v Humpolci, třeba kolem Astry – denního centra pro seniory ve Školní ulici 730 nebo právě kolem Střediska charitní pomoci v Máchově ulici 1607, může baterie donést i tam.

Zdroj: http://infohumpolec.cz

Čtěte dále:   Humpolec bude mít brzy novou koalici i starostu, rozhodovat se má ve středu

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Prodloužená otevírací doba infocentra

Út Čvc 3 , 2018
Během letních prázdnin (červenec – srpen) je pro vás infocentrum otevřené každý den! Čtěte dále:   Humpoleckou základní uměleckou školu vede nová ředitelka

You May Like

Témata