Nové kulturní centrum Mikádo v Humpolci startuje koncertem

5

Slavnostní koncert při příležitosti otevření nového kulturního centra Mikádo v Humpolci se uskuteční ve středu 16. června v 19.00 v nových prostorách centra Mikádo na Havlíčkově náměstí v Humpolci.

Na koncertě zazní skladby A. Dvořáka, B. Smetany, B. Martinů, a dalších skladatelů v provedení: Bohuslav Matoušek (housle), Petr Adamec (klavír). Vstup je zdarma, ale vzhledem k současným protipandemickým opatřením prosí pořadatelé o vyzvednutí vstupenky v infocentru Humpolec do středy 16. června do 17.00.

V tento den mají zájemci příležitost přijít si prohlédnout nové prostory centra, nahlédnout do zákulisí, prohlédnout si zázemí pro účinkující umělce a seznámit se s dostupným zvukovým a světelným parkem. Otevřené dveře pro všechny návštěvníky jsou od 14.00 do 17.00.

Čtěte dále:   Výtvarníci z Vysočiny - kolektivní výstava členů Spolku výtvarných umělců Vysočiny

Axl

5 thoughts on “Nové kulturní centrum Mikádo v Humpolci startuje koncertem

    1. To tu máme najednou odborníků architektů… Jaký prosím interiér by vyhovoval našim vzdělaným neokádrovákům?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Klub českých turistů udržuje přes 43 tisíc kilometrů pěších tras po celém Česku

St Čvn 16 , 2021
V současné době udržuje Klub českých turistů (KČT) přes 43 tisíc kilometrů pěších tras v Česku a asi 120 kilometrů turistických tras pro vozíčkáře. Cílem členů klubu je, aby byly značené bezbariérové trasy v každém kraji. Turistické značky v Česku maluje asi 2000 dobrovolníků. KČT v červnu oslavil již své […]
Klub českých turistů udržuje přes 43 tisíc kilometrů pěších tras po celém Česku

You May Like

Témata