Kde se dá v Humpolci dobře najíst?

32

K tomuto článku mě vyprovokovala diskuze uživatelů pod článkem Síť restaurací Bernard Pub vstupuje do zahraniční. Zde se spustila diskuze, kde se dá v Humpolci (jestli vůbec někde) dobře najíst….

No diskuze….. on to byl spíše zase takový ten typický „comment flame“, mezi čtenáři. Diskuze bohužel nebyla moc kreativní a ani nějak detailní.

A tak mě napadlo se zeptat. Dá se v Humpolci někde dobře najíst?  Pokud ano, kde?  Kam chodíte? Kde to máte rádi? Nebo kam by jste v Humpolci vzali návštěvu na večeři, kdyby za vámi do Humpolce přijela?

Dejte nám vědět v komentářích pod tímto článkem svůj názor.

Jenom bych chtěl poprosit o slušnou a věčnou diskuzi. Pojďme mluvit o konkrétních podnicích a co se vám tam líbí nebo ne. A zkusme to bez urážení, napadání a nadávání. Zvládneme to?

Díky všem ….

Čtěte dále:   Byli jsme ve vyhlášené Haškově hospodě v Lipnici

Axl

32 thoughts on “Kde se dá v Humpolci dobře najíst?

  1. Pokud návštěvu vzít v Humpolci někam, aby dobře bylo, zvolil bych 8smičku, kultura a skvělá káva a deterty.
    Jinak 100% Kaliště Mahler😀

    Veřím, že až otevře Bernard, tak to bude na humpolecké gastro scéně to nejlepší co se jídla a piva týče, už aby to bylo

      1. Stavte se tam a uvidíte, zaručeně nejlepší snídaně v Humpolci o zmrzlině a dezertech nemluvě👍

        Jinak souhlas Mahler, Tři Knížata a Bistrot di Papa👍👍👍 Zaplať Pán Bůh za ty dary.

        Těším se na Návštěvnické centrum, jsem přesvědčen že to bude nejlepší gastro v Humpolci, už aby bylo👍

        1. Tak to tady vlastně pro místní podniky zatím vypadá na debakl – zmiňujeme všichni zařízení mi Humpolec. V tom případě Quattro Cani, Drážďany 😀

  2. Pokud jde o oběd, tak hotovky a organizaci vede asi Orlík. Oběd se tam dá opravdu stihnout do 30 minut. Kotyza taky vaří dobře, ale jsou tam delší mezičasy a tak se oběd nestihne včas. Pokud je k dispozici auto, tak je určitě dobré navštívit hospodu na Rozkoši a nebo v Kejžlici. S večeří a nějakým příjemným posezením je to slabší. Je zde Papas kde se musí trefit ten lepší kuchař, to je většinou plno. Určitě taky dobře vaří u Jiřího a nebo hotel Kotyza.
    Samozřejmě beru staromodní jídla pokud budu chtít nějaký Burger a nebo kozu, tak to se v Humpolci taky najde. Je tu samozřejmě I hotel Fabrika, ale tam mi to přijde moc nóbl a jídlo je spíš umělecké dílo a musel bych si dát 2 abych se najedl.

  3. 1.místo
    U české koruny – Lipnice
    jíme tam často, bez vyjímky spokojenost
    2.místo
    Mahler, Kaliště
    skvělé jídlo, celkový dojem kazí diskotéka z radia a bohužel i mizerná káva

    c) s velkým odstupem Kotyza
    záleží, kterou směnu trefíte – jak z pohledu svižnosti obsluhy, tak z pohledu kvality jídel

  4. Tak nějak bych moc rád napsal férové hodnocení, ale v Humplu a okolí to jde moc těžko, tedy to napíšu dle svého a můžete mě odsoudit za nedodržení zadání, protože to prostě nejde. Tedy abych utratil své peníze a byl spokojený:
    – Jihlava / Tři knížata
    – Horní Dubenky / Bistrot de papa
    – Kaliště / Mahler
    Vše v dojezdové vzdálenosti a než jíst u Kotyzy nebo v Papasu, raději vyjedu sem.
    Všude je ale nějaké ale
    Knížata, věčně plno
    Bistrot stejně tak
    Mahler nepitelné pivo, nepitelná káva a brutálně šílená obsluha
    Tak že ve finále Vám zbyde Orlík, jejich top Plzeň a se zavřenýma očima smažak, za 30 minut odbaveno a čau

  5. Nedavno jsme cestovali po pohranici Moravy a Slovenska od severu k jihu. Hospody jsme vybirali podle gastromapy Lukase Hejlika vsude jsme byli velmi spokojeni. V HU je na jeho mape bohuzel jen cukrarna v byvalem Suknu.

    1. Je to tak, Hejlík doporučuje 8smičku a Penzion Mahler Kaliště. To není špatný a pro ostatní provozovatele gastro zařízení i možná inspirace, že se nemusí podbízet jen cenou a porcí, ale že čerstvost a kvalita zajímá čím dál tím větší část naší populace, která to ráda spojí s případným výletem. http://www.zpomalvhumpolci.cz ideál na propagaci našeho města a služeb s tím spojených. Buďme nároční, kvalita a změna jsou správné atributy rozvoje👍

        1. Zpomalvhumpolci je užasný projekt, který propaguje podnikatele, služby a celkově naše město.

          Kdo chce ten to vidí, kdo nechce má smůlu, nic nechápe🤔

          1. Kterej tupec tomu dal ten nesmyslnej nazev Zpomal v Humpolci ?
            Snad jeste Zastav se v Humpolci pokud chci aby se tady nekdo zastavil a neco utratil.

          2. Ano, propaguje. Ale jen některé. Pro ty je možná úžasný.

        2. A co jste udělal pro Humpolec Vy osobně, Zdeněk Rýzner toho dělá opravdu hodně.

          Více takových potřebuje naše město👍

          1. Pochybuji, že ten řekněme nepovedený název tomu dal Rýzner.

      1. Tak zkuste otevřít nějakou bomba restauraci v Humplu. A my budeme nároční. Teda jestli vydržíte aspoň půl roku 🙂

        1. Já dělám jinou práci, vydělávám peníze a ty pak chci utrácet třeba i v dobré restauraci. Ideálně v místě svého bydliště.
          Nevystudoval jsem ani hotelovou školu, nejsem kuchař ani číšník. Nevím proč bych měl otvírat restauraci. Naopak mnoho provozovatelů ve městě uvedené školy absolvovalo, ale vohužel výsledek tomu neodpovídá.

          1. Takže se přiznáváte k tomu, že nemáte šajna o provozování gastroprovozu. To si fakt myslíte, že by tady záměrně něco kazili? Proč není v Humplu kancelář aerolinek, značková prodejna Hugo Boss,…? Je tady jen to, co se uživí. A buďme rádi, že ti lidi to vůbec dělají. Urážet je známkováním a veřejným grilováním není na místě. Dostatečný signál jsou pro ně tržby.

          2. Tak to je krásný návrat socialistického myšlení po třiceti letech… Zákazníku, drž ústa a plať:-)

          3. Asi tak nějak, nažer se, uval tady peníze a o kvalitě nediskutuj. Jsi přece v Humplu tak o co Ti jde, že?
            Váš argument je směšný. To je jako by jste nevyžadoval na benzínové pumpě Icom natural s oktanovým číslem 95 nebo 98, ale stačilo by Vám třeba 70, ale cena je stejná jako v Jihlavě za 98.
            Vůbec nechápu proč bych měl mít povědomí o provozování gastro podniku, právě proto jej asi neprovozuji, že? Jen dokážu posoudit, zda je kvLita jídla a služeb přímo úměrná ceně nebo není. A to prostě není.

          4. No tak sem napiš co ty děláš a my tě zdrbnem. Tu tvojí světovou kvalitu. Všem stejně ne? Proč by se měli řešit jen hospodský?

          5. „Tak to je krásný návrat socialistického myšlení po třiceti letech… Zákazníku, drž ústa a plať:-)“

            Vážený(á), píše se rok 2021 a většina restaurací je v těžce K.O. po epidemii Covidu. Veškeré rezervy dávno vyčerpány, zákazníků pořád méně než v normálních dobách. Vás moudré kritiky asi epidemie nezasáhla, patrně jste z ní vyšli i s více penězi na utrácení. Asi nemusíte řešit ani zásadní zdražení potravin. Buďte za to rádi a dopřejte restauracím šanci přežít. Příště můžete mít existenční problémy vy, a asi vás při nich nebude povzbuzovat kritika anonymní smečky, co se právě nudí. Karma je zdarma. Pamatujte si to.

          6. Vážený, patrně jste nepochopil, oč tu běží. Že covid poškodil restauratéry, je jasné. Ne všichni se s tím srovnávají stejně. Na druhou stranu, znám několik restaurací (do jedné z nich chodím obědvat, není to v Humpoci), které z toho dle slov svých provozovatelů vyšly silnější. No a pak znám taky takové provozovatele, kteří jen zdražili a nevšimli si, že lidé více než před covidem začali hodnotit poměr cena/výkon – co za své peníze dostanou. Nemám problém s tím, že někdo místo taženého vývaru nabízí polévku z instantní směsi a mražené zeleniny. To je každého věc, komu chutná, ať si dá. Ale jak správně píšete, je rok 2021.
            S očekávaným dýškem jsme vážení zákazníci, s trochou oponentury anonymní smečka…
            To ať si každý přebere sám…

  6. Trendem restaurací v jiných městech je kromě kvality jídla nabízet i jiné atributy.. Např. bezbariérový vstup a WC. A to místní hospůdky a restaurace moc nezvládají. Chápu, že ne vždy to možné technicky. Výjimkou je Fabrika, Na Plovárně a snad Country salon Zlatá podkova.

    Hotel na Horním náměstí, který se z neznámého důvodu pyšní mnohými hvězdami, bezbariérový vstup nedokázal vybudovat ani za víc jak dvě dekády,kdy podnik privatizoval..A ten na Dolním je velmi sympatický a jídlo možná rychle na stole, ale i on nic neopravil a nemodernizoval od restitucí.

  7. Aha tak proc jsem jiz v hotelu na Hornim i Dolnim namesti vozickare videl ? A na mnohych dalsich mistech kde bezbarierovy vstup nemaji ? Mozna proto, ze reseni se mnohdy pri trose vstricnosti najit necha.

    Jinak kdo chce zavzpominat na sedmdesatky nebo okusit jak tehdy restaurace vypadaly, Orlik, dnes Jirm asek, doporucuji. Stejne jako mnohe ordinace lekaru na poliklinice. (ten muj ji ma naprosto silenou, i tak ho mam rad a nemenil bych, bo mu verim) ,Ale to uz je OT.

    1. Budova polikliniky se modernizovala a roku 1989 v létě byl otevřen nový pavilon i s výtahem. Došlo k rozšíření počtu ordinací a pod. A v plánu byla i třetí budova na místě dnešní Růže, bohužel listopadové události tento plán zastavily.

      Vozíčkáře jste vidět v obou hotelech mohl, ale to nic nemění na faktu, že nesplňují podmínky bezbariérovosti ani náhodou. A zvláště u toho podniku na Horním náměstí je to s podivem, že majitel bezbariérovost vzdal..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Doprava v Havlíčkově Brodě se v ranních a odpoledních špičkách komplikuje

Pá Srp 20 , 2021
Opravy některých komunikací a semaforů na nich v posledních dnech komplikují dopravu v centru Havlíčkova Brodu, řidiči, kteří městem musí projíždět by měli využít části severovýchodního obchvatu, případně se při tranzitu městu vyhnout. Čtěte dále:   Zlíňaci testují – Pivnice Na Štokách – restaurace pivovaru Bernard
Jihozápadní obchvat Brodu může být kratší, Šmolovům se nejspíš nevyhne

You May Like

Témata