Víkendové kulinářské speciality

1

Hotel Na Kocandě v Želivě pořádá až do konce prázdnin gastronomické víkendy. Česká, italská kuchyně nebo ryby, steaky, mořské plody a mnoho dalších.

Program gastronomických víkendů:


15.-17.7.    Ryby sladkovodní

                – Baštýřské štrycle, 2x kaiserka

                – Biftek z kapra, opékané brambory ve slupce
                – Kapří hranolky se smetanovým dresingem, zapečená bageta
  
                – Filet z okouna, salza z rajčat, zapečená bageta
                – Filet z candáta na hrášku se smetanou, opékané brambory  
                – Pečená štika na másle, gratinované bram. se sýrem a slaninou
                – Uzená marena, opékané brambory ve slupce
                – Pečený pstruh na másle, vařené brambory
                – Grilovaný losos s listovým špenátem a štouch. bramborem


22.-24.7.    Steaky


29.- 31.7.   Ryby a mořské plody


5. -7.8.        Staročeská kuchyně


                –  Jitrnice, jelito, vařené brambory, kyselé zelí
                –  Konfitovaná hovězí líčka, šťouchaný brambor
                –  Pečené králičí stehno na česneku a slanině, nové brambory pečené ve slupce
                –  Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík
                –  Jehněčí kotletky s listovým špenátem, nové brambory pečené ve slupce  
                –  Kančí medailonky s brusinkovou omáčkou, bramboráčky
                –  Pečená husa,červené zelí,houskový a bramborový knedlík
                –  Pstruh pečený na másle a kmíně
                –  Grilované vepřové koleno s křenem a hořčicí
                –  Grilovaná kachní jatýrka s koňakem a mandlemi
                –  Pečené kuře s nádivkou            
                –  Ovocné knedlíky


12.-14.8.     Steaky


19.-21.8.     Italská kuchyně


                – Italská zeleninová polévka Minestrone
                – Penne con fungi / italské těstoviny s houbami/
                – Penne all Amatriciana/pikantní it. těst. se špekem a feferonkou/
                – Špagety na vegetarianský způsob
                – Boloňské špagety s parmazánem
                – Hovězí pailard, grilovaná zelenina a brambory ve slupce
                – Bramb. noky s kuřecím masem, špenátem a sýrovou omáčkou  
                – Vepřové řízečky picata, fetucine a omáčka se šunkou a
                  žampiony postrouhané parmazánem

Čtěte dále:   Zlíňaci testují – nové burgery Přemka Forejta v McDonald's

26.-28.8.     Ryby a mořské plody

myska

One thought on “Víkendové kulinářské speciality

  1. Minulý týden jsme se zastavili na víkend „Italské kuchyně“ a bylo to opravdu vinikající. Nejvíce se těším na víkend se steaky to bude ňamka ….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

III. Farmářský trh v Humpolci

St Čvc 13 , 2011
V pátek, 15.července zve město Humpolec občany již na třetí farmářský trh, pořádaný s podporou Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí ČR. Přijďte podpořit regionální zemědělce a výrobce potravin! Čtěte dále:   Humpolák navštívil restauraci Entrée Přemka Forejta v Olomouci

You May Like

Témata