Bída pokračuje. Národní házenkáři dvakrát prohráli

Nula bodů. Národní házenkáři humpolecké Jiskry hodně špatně naložili s výhodou domácího prostředí. V rámci druhé ligy prohráli s týmy Pustějova a Vítkovic. Znamená to jediné, pořádně se namočili do bojů o záchranu. V tabulce jsou předposlední. Horší bilanci už má jen 1. NH Brno.

Z pohledu Humpolce byl vydařenější první zápas proti Pustějovu. Jiskra dlouho ztrácela jen branku, na mokrém a kluzkém terénu rozhodl nástup Severomoravanů do druhé půle.

Naopak utkání proti Vítkovicím celek z Vysočiny absolutně nezvládl. V první půli skóroval jen třikrát a dostal se do čtyřbrankové ztráty. Jelikož po přestávce zlepšil zakončení jen Michal Brož, hosté neměli s uhájením vítězství sebemenší problém.

Humpolec – Pustějov 9:11 (4:5), M. Krejčí 5, Zezula 2, Ehrlich, P. Čmok, Humpolec – Vítkovice 11:16 (3:7), Brož 6, Ehrlich 2, P. Čmok, M. Krejčí. Zezula. Poločas: 3:7.

Převzato z: https://pelhrimovsky.denik.cz/ostatni_region/bida-pokracuje-narodni-hazenkari-dvakrat-prohrali.html

Národní házenkáři humpolecké Jiskry jsou po dvou porážkách doma ve druhé lize předposlední.
Národní házenkáři humpolecké Jiskry jsou po dvou porážkách doma ve druhé lize předposlední.
Čtěte dále:   A.F.C. Humpolec - FSC Stará Říše 2:0

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Bernard: V pivovaru už nemusím být denně, spoléhám na naše lidi

St Říj 14 , 2020
Ani po 29 letech nepřestává Stanislava Bernarda zaměstnávat pivovar, který v Humpolci se svými společníky zachránil před zánikem a který nese jeho jméno. Jak Bernard řekl ČTK, ve firmě ovlivňuje to, co je mu nejbližší. Jsou to hlavně komunikace, vztahy s veřejností, marketing a nově budované návštěvní centrum. Sportuje, je […]
Ilustrační foto - Rodinný pivovar Bernard rozšiřuje varnu, aby v ní bylo možné uvařit až dvojnásobné množství piva. Výstav humpoleckého pivovaru rok od roku stoupá. Nynější varna se už v letních měsících dostávala na hranici své kapacity a musela být v provozu i nonstop. V závodě současně dělníci v těchto dnech dokončují rekonstrukci provozu na stáčení piva do láhví (na snímku). V součtu jde o investice převyšující 70 milionů korun.

You May Like

Témata