One nation – one station – Radio Dee Jay

Tak se vsadím , že jsem teď dostal 99,99% humpoláků , a že sotva někdo bude vědět o čem je řeč . A to je docela škoda , protože pokud jezdíte autem po Itálii , tak sotva naladíte lepší stanici…

Radio Dee Jay je stálicí mezi italskými stanicemi – a to platí jak pro rádia , tak i pro televize . Pod značkou Dee Jay TV totiž vysílá i jeho hudební TV stanice , úspěšně konkurující MTV .






Dee Jay je slyšet po celé Itálii , jmenovat jednotlivé frekvence nemá smysl . Jsou jich desítky….Prostě jen zmačknete na svém rádiu vyhledávání , a počkáte až se Vám na displayi objeví logo DeeJay .





A jakou hudbu vlastně čekat na Radiu DeeJay ? Jak sám název napovídá , nebude to nic pro milovníky dechovky, klasiky ani country . Jde o hitové rádio se širokým záběrem , hrající povětšinou současné novinky popu , rocku , dance a nu metalu . Vysílání vzniká v komplexu několika studií , které zajišťují provoz radia i televize .






Program má na starosti zhruba třicítka deejayů , mezi nimi jsou asi nejznámějšími hvězdami Albertino , Prezioso a Fargetta .







Díky svému zázemí a pozici kterou si Radio Dee Jay vybudovalo může vydávat i vlastní edici na CD – především jí tvoří remixy úspěšných hitů a kompilace .


   



A protože Radio Dee Jay je vždy „IN“ , má samozřejmě i svůj web , na kterém si můžete naladit jeho radio i TV vysílání , můžete si počíst o hudebních novinkách, chatovat , mailovat z vlastní deejaymail adresy , stahovat nejrůznější blbinky , courat se prostřednictvím webových kamer po studiích , objednat si zboží s motivy radia nebo CD z jeho produkce , a bylo by toho daleko více….pokud ovládáte alespoň trochu italštinu . A jestli ne , a rozhodli jste se jí učit , tak Vám komunikace na jeho stránkách bude dobrou cvičební pomůckou ve zvládání jazyka .


  
                       



Třeba se Vám nakonec na stránkách DeeJay zalíbí a budete se tam rádi vracet , podle mě mají celkem nápaditý design a dost širokou nabídku služeb . Sice ne tolik jako náš humpolák , ale buďme k nim trochu shovívaví a odpusťme jim to… 🙂

A víte co ? Zkuste se přesvědčit sami .
Je to jednoduché : www.deejay.it


Ciao !

Čtěte dále:   Píšou o Humpolci: Paradox: v Humpolci opustí finanční úřad vlastní kanceláře, jde do nájmu





Š humpolák 2003


 


Autor : Petr Žáček

pierre

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Alan Turing a jeho univerzální stroje

St Čvc 2 , 2003
Před časem jsme si tu povídali o Enigmně a o panu Turingovi. Nyní si trochu podrobněji představíme další myšlenky člověka, který poprvé zformuloval klíčové kritérium „strojového myšlení“ – Turingův test. Alan Mathison Turing (1913-1954) přitom nebyl pouze teoretikem v oboru umělé inteligence, ale jeho práce se dotýkala i celý řady […]

You May Like

Témata