Aktualitky

Senioři sfouknou první svíčku na narozeninovém dortu


Denní stacionář pro seniory Klub Astra, který se nachází v přízemí domu s pečovatelskou službou, slaví právě v těchto dnech jeden rok od svého vzniku. Při této příležitosti pořádá dnes a po další dva dny od 10 do 16 hodin Dny otevřených dveří. Zájemci si prohlédnou prostory stacionáře, ve kterých bude přestavena roční činnost Klubu Astra a aktivity charity. Klienti zároveň představí své výrobky, které budou ke koupi.




Zájemci o cestování se vydají do Ruska

V další cestopisné besedě, která se uskuteční v literárním klubu městské knihovny v pátek od 17 hodin, se zájemci tentokrát vypraví společně s cestovatelem Radovanem Jirků do Ruska. Pohovoří o životě i přírodních zajímavostech. Vyprávění bude doplněno videoprojekcí.

Čtěte dále:   Píšou o Humpolci: Uzavírka v Humpolci: Objížďka pro náklaďáky je 50 kilometrů dlouhá

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Reklama z první republiky ve Žďáře

Pá Bře 12 , 2004
V Regionálním muzeu na Tvrzi ve Žďáře nad Sázavou organizátoři včera začali instalovat výstavu s názvem Reklama v minulosti. Expozice, která bude od pátečního večera přístupná veřejnosti, obsahuje plakáty, reklamní stojany, letáky a mnoho dalších propagačních materiálů z dávné historie. Výstava bude k vidění až do 18. dubna. Čtěte dále: […]

You May Like

Témata