Pivní motivace

Bernard věnuje doživotní pivní rentu Karlu Brücknerovi za vítězství fotbalistů na EURO 2004.

Spolumajitel Rodinného pivovaru Stanislav Bernard se rozhodl opět vyhlásit pivní prémii, tentokrát za zisk zlatých medailí na letošním fotbalovém mistrovství Evropy v Portugalsku.
„Pro odpor „velkých sponzorů“ jsem nechtěl svou motivaci opakovat, i když s ní hokejisté získali v letech 2000 a 2001 dva světové tituly. Poslední dva hokejové šampionáty mě však přesvědčily, že velké peníze  nejsou všechno.“ říká Bernard.  „Fotbalisté národního družstva měli po loňské skvělé sezóně spoustu zdravotních problémů a mnohým se nedařilo tak, jak by si jistě přáli. Já jim ale věřím a vím, že pro úspěch se vydají ze všech sil a že na trávníku nechají srdce!“
 „Proto jsem se letos rozhodl podpořit naše fotbalisty pivní motivací  a panu Brücknerovi, kterého si pro jeho přístup k fotbalu a životu velmi vážím, navíc v případě úspěchu doživotní pivní rentou.“                           
Již za  postup ze základní skupiny zaručuje Stanislav Bernard českým hráčům a realizačnímu týmu 80 litrů nepasterizovaného piva Bernard. V případě zisku zlatých medailí obdrží prémii 160 litrů piva a pan Karel Brückner navíc doživotní roční rentu ve stejné výši. Toto množství piva staví Českou republiku již několik let na první příčku ve spotřebě na jednoho obyvatele ve světě.
„Tak jako pivovar potřebuje dobrého sládka, tak i fotbalový tým musí mít  zkušeného kormidelníka. Pana Brücknera vnímám jako muže na svém místě, mluví jasnou řečí, nepoužívá podmiňovací způsob, přebírá veškerou zodpovědnost. Na rozdíl od trenéra české hokejové reprezentace na letošním Mistrovství světa si nedělá zadní vrátka smlouvou  podepsanou  předem  s extraligovým družstvem“ dodává Bernard.


320 lahví piva

Výsledky a pivní motivace:
Mistrovství Evropy v kopané v roce 2000:
Česká reprezentace nepostoupila ze základní skupiny,ale za předvedený výkon jim přesto byla předána pivní prémie ve výši 80 litrů piva Bernard.
Hokejové Mistrovství světa:
V roce 2000 odmítli na Mistrovství světa v Petrohradu odjet některé zámořské hvězdy našeho hokeje, přesto mužstvo získalo 1. místo – 160 litrů/osobu.
V roce 2001 – pod vedením  trenéra Josefa Augusty  mužstvo v Německu obhájilo zlaté medaile – 160 litrů/osobu.

Čtěte dále:   Bernard Fest 2024 bude

kapik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Král Šumavy

So Čvn 12 , 2004
Dopis od kámoše co jel nedávno o víkendu Krále Šumavy… Čtěte dále:   Bernard vstupuje do nové sezony zlehka

You May Like

Témata