Aktuální informace o kauze sterilizační výroba

Společné stanovisko zúčastněných stran ve věci rozvoje projektu „stavební úpravy st.p.2290 k.ú.Humpolec (sterilizační linka v Nerudově ulici)“.

Dnešního dne došlo k setkání investora , projektanta , přímých účastníků řízení a zástupců petičního výboru u starosty města Humpolce . Závěrem diskuse bylo dohodnuto , že v rámci objektivního zhodnocení projektu budou staženy neúplné a některé zavádějící informace na internetu (www.humpolak.cz).



Všichni zúčastnění se shodli na potřebě podrobného projednání provozu a navrhují společné jednání , ketrého se mohou zúčastnit všichni obyvatelé města Humpolce . Prosíme o věcné připomínky a korektní jednání.



Místo a termíny budou oznámeny neprodleně po jejich potvrzení a budou k dipsozici u zástupců petičního výboru a na těchto webových stránkách.


 


Za přímé účastníky řízení:


p.Jaroslava Horká


ing.Petr Žáček


p.Jíří Hnát


p.Jolana Hnátová


 


Za investora:


sl.ing. Katalin Szável


 


Za projektanta:


p.ing.Vladimír Žák


 


v Humpolci dne 23.srpna 2004


 





 


Dodatek:


 


V případě , že budete chtít kontaktovat zástupce projektační kanceláře nebo investora máte možnost toto učinit na uvedené mailové adresy , nebo na tel.


 


602 472 352 ing. Žák


222 015 222 ing. Szável


 


Prosím o stažení informací , které jsem Vám zaslal a pokud nebudu Vám přišlou budoucí poštu dodatečně autorizovat , tak ji nezveřejňovat . Množí se totiž jednání , kdy lidé mým jménem telefonují nebo posílají emaily . Od neautorizovaných příspěvků a telefonátů se tímto distancuji .


 


Petr Žáček 

Čtěte dále:   Bernardfest 2023

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Zlatá podkova 2004

Po Srp 23 , 2004
I přes nepříznivé počasí měla letošní Zlatá podkova tradičně vysokou úroveň a byla divácky atraktivní. Čtěte dále:   Bernardfest 2023

You May Like

Témata