Nové multimediální CD + DVD o Vysočině

Vhodným vánočním dárkem by mohla být tato prezentační multimediální publikace s názvem Vysočina, které právě vstupuje na trh a zakoupíte jej za 129 Kč v humpoleckém informačním středisku.

V jednom balení jsou dvě CD, z nichž jedno je určené pro prezentaci na počítači, a druhé na DVD přehrávači.

Celá Vysočina je zde jako na dlani. Můžete si prohlédnout jednotlivá města, hrady, zámky, přírodní zajímavosti, projet si na lodi jednotlivé řeky a říčky, seznámit se s hustou sítí propletených cyklotras. Nechybí ani zimní nabídka – sjezdovky a běžecké trasy Vysočiny.

Graficky profesionálně zpracovaná elektronická kniha je plná obrázků, fotografií a videozáznamů a představuje Vysočinu v plné její kráse. Při jejím prohlížení si osvěžíte v paměti vzpomínky na známá místa, ale také objevíte zákoutí Vysočiny, o kterých jste dosud nevěděli.
Všechny textové části jsou také v anglickém i německém jazyce, a proto je CD vhodné i pro vaše zahraniční přátele.

Zdroj: Infocentrum Humpolec

Čtěte dále:   Krajské kolo Logické olympiády přivítalo nadané studenty i z Humpolce

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Hliník v Humpolci žije!?

Pá Pro 3 , 2004
Další příspěvek, který svědčí o tom, že Hliník není nikomu v naší zemi lhostejný a stále vábí turisty z širokého okolí vyšel na stránkách Infocentra: http://www.infohumpolec.cz/hlinik.htm#hlinikzije Čtěte dále:   Den otevřených dveří v hydrometeorologické observatoři Košetice

You May Like

Témata