Letní fotografická soutěž

Kraj Vysočina je krajem příznivým pro oko zvídavého fotografa. Snímky pořízené náhodou nebo čistě účelově často dokumentují neopakovatelné situace a krásy přírody. Pro fotografy amatéry je proto připravena fotosoutěž vyhlášená turistickým portálem Kraje Vysočina s možností získání zajímavých cen.

Každý účastník letní fotografické soutěže může přihlásit maximálně 5 fotografií pořízených výhradně v kraji Vysočina, a to až do 15. září 2006. Jména výherců a vítězné fotografie budou zveřejněny v listopadovém vydání měsíčníku Kraj Vysočina.

1. cena publikace TURISTICKÝ ATLAS ČESKO (Shocart)
2. cena publikace VYSOČINA VE FOTOGRAFII ING. VLADIMÍRA KUNCE
3. cena publikace KRAJ VYSOČINA (ACR ALFA, agentura pro propagaci České republiky)

Fotografie, které budou zaslány do soutěže, budou po jejím skončení využity s uvedením autora pro propagaci turistické nabídky kraje Vysočina (turistický portál region-vysocina,
www.kr-vysocina.cz, pro výrobu tištěných materiálů kraje Vysočina, na výstavách, pro inzerci v tisku atp.).

Pokud fotíte digitálním fotoaparátem, pošlete email na adresu
fotosoutez@kr-vysocina.cz. Doplníte své jméno a příjmení, e-mail, telefon, místo, kde byla fotografie pořízena (případně název objektu) a do přílohy přiložíte fotografii. Je nezbytné do mailu uvést všechny výše vyjmenované údaje o soutěžícím a místech pořízení fotografií.
V případě, že fotíte na klasický film, fotografie zasílejte na adresu: Krajský úřad kraje Vysočina, odbor regionálního rozvoje, Žižkova 57, 587 33 Jihlava. Obálku označte heslem,“FOTO SOUTĚŽ”. Do obálky připište své jméno a příjmení, kontaktní e-mail, telefon a nezapomeňte popsat místa, kde byly fotografie pořízeny.


Více informací naleznete zde: www.region-vysocina.cz, anebo na odboru regionálního rozvoje – tel.564 602 555, e-mail: mattyasovska.j@kr-vysocina.cz.


 

Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Vystoupí cvičená koza, trhy budou v Pelhřimově

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Vysočina: Internet, kam se podíváš

St Srp 9 , 2006
Unikátní nabídku bezplatného internetu pro občany, podnikatele i turisty na dovolené nabízí několik měst na Vysočině. V centru Moravských Budějovic, Stonařova, Želetavy, Jihlavy, Havlíčkova Brodu, Přibyslavi, Žďáru nad Sázavou, Nového Města na Moravě nebo Bystřice nad Pernštejnem stačí uživateli zapnout počítač, vyplnit dotazník a pak bezstarostně využívat bezplatné bezdrátové sítě […]

You May Like

Témata