Studenti SČMSD informují

1

Milí spoluobčané,
je pro nás velice příjemné podělit se s Vámi o několik novinek, které se nám – studentům Střední školy SČMSD Hradská v Humpolci – o letošních prázdninách povedly. V rámci spolupráce s pelhřimovskou agenturou HodinaH se nám podařilo na krásných deset dní vycestovat do vzdáleného Švédska.

mladezvakci

Měli jsme možnost ověřit si naši angličtinu v praxi a poznat mnoho zajímavých míst i lidí. Celý program byl perfektně zorganizován a dal nám příležitost ocenit význam přátelství nás – mladých Evropanů a uvědomit si, jakým přínosem jsou tyto projekty pro nás a naši budoucnost.

Pro naše vrstevníky a jejich učitele, kteří mají chuť zažít něco nevšedního a nevadí jim čas strávený přemýšlením a psaním, máme ještě jednu novinku a zajímavý tip. V rámci programu „Mládež v akci“ se nám podařilo získat grant na mezinárodní výměnu mládeže v hodnotě 8,183 euro. Staneme se tedy již příští měsíc hostiteli patnácti studentů ze zemí Evropské unie. Téma našeho projektu je „Žijme společně“ a budeme vzájemně s mladými Evropany diskutovat o znevýhodněných skupinách občanů v rámci celé Unie a hledat co možná nejlepší řešení pro bezkonfliktní Evropu. Čeká nás samozřejmě i zábava, výlety a několik adrenalinových zážitků.

Kolektiv studentů Střední školy SČMSD, Hradská, Humpolec a Vanda Kolářová info@stredniskola.com

scsmd.jpg

 Tento projekt byl finančně podpořen Evropskou komisí prostřednictvím programu Mládež v akci. Cílem programu Mládež v akci je podpora a rozvoj neformálního vzdělávání.

Čtěte dále:   Velikonoční jízda

One thought on “Studenti SČMSD informují

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

PROGRAM NÁVŠTĚVY PREZIDENTA ČR V HUMPOLCI DNE 13. září 2007

Ne Zář 9 , 2007
Při své cestě krajem do Humpolce zavítá prezident republiky Václav Klaus. Čtěte dále:   Michelinský kuchař rozpálil humpoleckou Stromovku

You May Like

Témata