Zaměstnavatelé, využijte příležitosti!

Na Vysočině je stále hodně firem, které mají problémy najít vhodné zaměstnance. Společnost bit cz training nabízí v rámci svého projektu Návrat do práce na Vysočině velmi zajímavou pomoc zaměstnavatelům. Ti si díky službám projektu mohou své potencionální pracovníky vyzkoušet přímo v praxi, a dokonce při jejich zaměstnání získat přímou státní podporu.

V rámci projektu Návrat do práce na Vysočině, který společnost bit cz training s úspěchem realizuje, probíhá řada rekvalifikačních kurzů. Tyto kurzy nabízejí dlouhodobě nezaměstnaným možnost zaučit se v jiném oboru a rozšířit tak své možnosti při hledání svého zaměstnání. Z kurzů, které právě běží nebo v poslední době proběhly jmenujme například tyto obory: kuchařské práce, číšnické práce, seřizovač CNC strojů, vazba a aranžování květin, tvůrce webových stránek, podvojné účetnictví, ze sociální sféry stále žádanější obor všeobecný sanitář, svářečský kurz, základy obsluhy PC a řidičský průkaz skupiny C.


 


Mnohé z těchto kurzů zahrnují i povinnou  praxi u zaměstnavatelů. „Praxe v našich rekvalifikačních kurzech je v rozsahu 80 – 250 hodin, a to jsou v podstatě, při standardní pracovní době, celé dva měsíce práce,“ říká Ing. Josef Sobotka, projektový manažer společnosti bit cz training. A právě možnost praxe v rámci rekvalifikačního kurzu nabízí zaměstnavatelům neocenitelnou příležitost otestovat si případného zájemce o práci v jejich firmě, aniž by se k čemukoliv zavazovali. Na druhé straně si i sám uchazeč o zaměstnání vyzkouší, zda je vybraný obor to pravé, čemu by se chtěl věnovat, a jestli požadovaný objem práce zvládne.


 


Pomoci v oblasti nezaměstnanosti či pomoci najít firmám nové zaměstnance není nikdy dost, a možnosti projektů společnost bit cz trainig dokazují, že nabídka je velká a stačí ji jen využít.


 


 


 


PROJEKT “NÁVRAT DO PRÁCE NA VYSOČINĚ“

Čtěte dále:   Tipy na víkend na Pelhřimovsku. Přijedou Posedlí Dakarem, budou i dechovky

Průběh a realizace projektu Návrat do práce na Vysočině je vypracován ve vazbě na Operační program Rozvoj lidských zdrojů, prioritu Posílení aktivní politiky zaměstnanosti při zaměstnávání uchazečů a zájemců o zaměstnání a bude financován pomocí strukturálního fondu Evropské Unie, konkrétně pomocí Evropského sociálního fondu – ESF. Projekt probíhá od září 2006 do dubna 2008. Cílovými osobami, na které je projekt prioritně zaměřen jsou osoby dlouhodobě nezaměstnané., Úspěšné splnění projektu představuje účast minimálně 520 osob v poradenském programu z celkového požadovaného počtu 1 500 oslovených osob, přičemž minimálně 300 osob bude dále zařazeno do profesních rekvalifikačních kurzů s praxí a nejméně 91 klientů získá díky projektu zaměstnání.


 


Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


 


kontaktní osoba:


Mgr. Martina Rychetská


DENDRIT Consulting


Tel: 567 301 011
mobil: 731 110 557

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Přes bulharské hory na řecký ostrov Thassos V.

Pá Říj 26 , 2007
Městečko Melnik se nachází v jihozápadním podhůří hlavního hřebene Pirinu, 180 kilometrů jižně od Sofie. Vůbec nejmenší město v Bulharsku s pouhými 260 stálými obyvateli má bohatou historii a patří mezi městské památkové a archeologické rezervace. Již ve 14.století se zde začalo pěstovat víno, které se stalo světově proslulým a […]

You May Like

Témata