Zapomenuté památky

V pátek 22. února bude v Městské knihovně v Humpolci zahájen prodej nové knihy ochránce přírody Pavla Koubka nazvané Krajem zapomenutých svědků. Kniha přináší příběhy vybraných kapliček, kostelů, zvonů, křížů, smírčích křížů, skal, stromů a pokladů nejen lesklých.

Kniha se bude v Městské knihovně v Humpolci prodávat v pátek od 8.00 do 17.00 hodin a od 15.00 hod. bude přítomen i autor, který bude knihu podepisovat. V následujících dnech ji bude možné nalézt na pultech knihkupectví.


Titul volně navazuje na úspěšnou a už úplně vyprodanou knihu Krajem zapomenutých studánek a je věnován hned několika tématům. Mapuje minulost i současnost mnohdy pozapomenutých památek a dalších míst Pelhřimovska a částečně i okresů okolních. Tím nejdůležitějším, co přináší, nejsou letopočty, jména postav a pravdivost příběhů, ale prostřednictvím zajímavého čtení a barevných fotografií chce upozornit na svědky dávných časů v krajině kolem nás.

Čtěte dále:   FIMFÁRUM, TOMÁŠ PODRAZIL & STUDIO DAMÚZA

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Humpolečtí učitelé do semifinále Zlatého Ámose nepostoupili

Pá Úno 22 , 2008
Lenka Domšová a Jiří Kaňa se v semifinále soutěže o nejoblíbenějšího českého učitele Zlatý Ámos neobjeví. Jako prohru to ale nepociťují, považují si toho, že jejich studenti a žáci ocenili náročnost učitelského povolání. Čtěte dále:   Pátý týden na Platformě

You May Like

Témata