Bernard zvýšil výstav nepasterizovaného piva.

Rodinný pivovar Bernard a.s. dokázal zvýšit výstav nepasterizovaného piva Bernard v prvním pololetí letošního roku na
49 952,7 hl., to je oproti loňskému roku za stejné období zvýšení o 9,1 %,
nárůst v hl. je o 4 181,2 hl. Cílem pivovaru v letošním roce je dosáhnout výstavu piva mezi 107 až 110 tis.hl., což představuje meziroční nárůst 14 až 16 procent.

Pivovar v rámci růstu výstavu a zvyšování kvality piva investuje do svého rozvoje. Pro zkvalitnění výroby bylo v prvním pololetí letošního roku investováno 10 mil. Kč, do reklamní kampaně od loňského podzimu více než 14,5 mil. Kč, na podporu prodeje 24 mil. Kč (od roku 2001)a připravuje se investice na výstavbu nové haly na stáčení KEG sudů za 30 mil Kč. Realizace podzim 2002 – jaro 2003.

Pro výrobu byla realizována vlastní propagační stanice kvasnic, včetně úschovných tanků a nákup 2,5 tis nových KEG sudů.Vybudováním propagační stanice pivovar získává úplnou kontrolu nad vstupy do výrobního procesu. Vedle vlastní vody, vlastního sladu ze Sladovny Bernard v Rajhradě, má nyní i vlastní kvasniční kulturu, to znamená i vyšší kvalitu nepasterizovaného piva.

Vysoká kvalita piva se potvrdila ziskem dalších ocenění. Nejlépe si vedlo Speciální černé pivo 13%, které získalo Českou pivní pečeť v Táboře a titul Pivo České republiky v Českých Budějovicích. Na základě anonymní degustace bylo toto pivo vybráno do státního systému švédských obchodů Boolaget.

Čtěte dále:   Příběh z parkoviště

Správce webu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Program kina Humpolec - srpen 2002

Pá Srp 2 , 2002
Čtěte dále:   Novinky.cz: U Humpolce vytáhl kůrovec na světlo vzpomínku na středověkou vesnici

You May Like

Témata