Druhé motokárové závody na nové trati

Havlíčkobrodský motokárový šampionát, který je určen široké veřejnosti, pokračuje 2. Motokárovými závody s Rebelem. Ty se pojedou v neděli 29. dubna v KartAréně v areálu bývalého Plastimatu.


„Závodníci se mohou těšit na obměněnou trať, upravili jsme také motokáry, které budou zase o něco rychlejší. Poslední změnou je prostor pro diváky, kteří budou moci sledovat trať hned z několika míst,“ popisuje změny pořadatel Michal Prášek. Přihlásit do závodu se může úplně každý, až do neděle bude navíc jezdit o třetinu levněji.

Pojede se v kategorii muži a ženy a závodníci budou kromě pohárů a hodnotných cen bojovat i o cenné body do celého Havlíčkobrodského motokárového šampionátu. Hlavním sponzorem závodů je Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod, akci podpořilo i Město Havlíčkův Brod a záštitu nad závodem převzal starosta Jan Tecl. Mediálním partnerem je kulturní magazín ZOOM.

Více informací: Michal Prášek Ondřej Rázl provozovatel dráhy mediální zástupce 606 269 650 608 646 658
www.kartarena-hb.cz

Druhé motokárové závody na nové trati - plakát

Druhé motokárové závody na nové trati - vítěz březnových závodů Patrik Bláh s pořadatelem Michalem Práškem a starostou Janem Teclem
Vítěz březnových závodů Patrik Bláh s pořadatelem Michalem Práškem a starostou Janem Teclem

Čtěte dále:   Humpolec ze Speřic přivezl bod

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

PROGRAM NA STADIÓNU V HUMPOLCI

Čt Dub 26 , 2012
28. dubna a 29. dubna – II. liga národní házené v Humpolci Čtěte dále:   Autocross Humpolec

You May Like

Témata