Taneční vystoupení žáků ZUŠ Humpolec

Začátkem pracovního týdne ožilo městské kino vystoupením žáků a žákyň tanečního oboru Základní umělecké školy Humpolec pod vedením Bc.A Evy Eremkové. Dopolední představení bylo určené základním školám. A odpolední vystoupení bylo především pro rodiče, prarodiče, ale i pro širokou veřejnost.

Zus1.jpg

Jako pokaždé velký úspěch sklidili žáčci přípravky, tentokrát se svými ovečkami.

Zus2.jpg

Všechna vystoupení byla nádherná, celý program byl plný nových nápadů a choreografií. Předvedlo se několik stylů tanců a mohli jsme shlédnout množství rozmanitých kostýmů.

Zus3.jpg

Zus4.jpg

Zus5.jpg

Zus6.jpg

Taneční obor má v současné době 125 žáků a letos oslavil již 19. let svého působení.  Výuka zahrnuje klasický tanec, moderní tanec, lidový tanec a taneční gymnastiku. Obor reprezentuje školu na společenských akcích pro veřejnost, akcích pro seniory, či na plesech.

Na závěr proběhlo slavnostní rozloučení s letošními absolventy. Každý z absolventů obdržel kytičku s pozorností od pana ředitele Základní umělecké školy Humpolec Josefa Jirků.

Děkujeme žákům, žákyním i paní učitelce za jejich celoroční pilnou práci a těšíme se na další vystoupení.

Čtěte dále:   Visací zámek

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

V Želivě připravují festival duchovního umění Musica Figurata Želiv 2012

Čt Kvě 17 , 2012
V Želivě připravují třetí ročník festivalu duchovního umění s názvem Musica Figurata Želiv 2012, který se bude konat o letních prázdninách od 30. června do 25. srpna. Letošní ročník bude věnován 100. výročí narození želivského opata Bohumila Víta Tajovského. Čtěte dále:   Sněhurka a sedm trpaslíků - divadlo pro děti

You May Like

Témata