Jedinečný koncert muzikoterapeutické hudby

Účinkující: Absolventi studia Celostní muzikoterapie na Univerzitě Palackého v Olomouci.

Místo: Zámecká kaple v Pacově

Datum a čas: 29.6. od 19:00

Účinkující: Absolventi studia Celostní muzikoterapie na Univerzitě Palackého v Olomouci

S sebou: Pro lepší prožití celého koncertu doporučujeme vzít si karimatku a spacák/deku. Na místě budou připravené i židle k sezení.

Cena: 100 Kč

Muzikoterapeutická, intuitivní hudba vzniká v přítomném okamžiku a její nedílnou součástí jsou kvalitní, živé, přirozeně laděné nástroje z přírodních materiálů. Velká část jedinečného zvukově  hudebního až nadsmyslového zážitku je utvářena i místem a prostorem, propojením souznějících a vnímavých schopností absolventů Celostní muzikoterapie pocházejících z různých koutů Čech a Moravy.

Přijďte si poslechnout tibetské mísy, didgeridoo, fujary, brumle, koncovky, šamanské bubny, bubny džembé a alikvotní, intuitivní zpěv vycházející z energie české a moravské krajiny a našich nejstarších dochovaných písní. Aktéři tohoto koncertu své hudební schopnosti směřují k pomoci potřebným, zdravotně postiženým spoluobčanům i široké veřejnosti a pacovská kaple bude místem kde se tyto společné záměry propojí. Věříme, že tím vzniká krásná, hluboká hudba a zveme všechny, kdo  si chtějí toto místo prohlédnout i zvukovou optikou.

Koncert je pořádán ve spolupráci s o.s. Pakultura

Kateřina Paclíková a Filip Kačer

Celostni.JPG

Čtěte dále:   Pozvánka na Miroslava Donutila

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

17. Středověké slavnosti

St Čvn 26 , 2013
Čtvrtek a pátek 5. – 6. července 2013 od 10:00 do 18:00 hod. Každoroční středověké slavnosti pro malé i velké se spoustou řemesel, her, dovadla, šermu, zprovozněné hradní kuchyně a jiné zábavy, při které nemusíte zůstat jen pasivním divákem. Čtěte dále:   „Hommage à Santini“ 2023

You May Like

Témata