Veřejná prezentace projektu

8

STAVEBNÍ ÚPRAVY ULIC HUSOVA, ŠKOLNÍ A HAVLÍČKOVA NÁMĚSTÍ V HUMPOLCI

Město Humpolec 

 v souladu s principy Místní agendy 21 

 zve všechny občany na veřejnou prezentaci 

 projektu 

STAVEBNÍ ÚPRAVY ULIC HUSOVA, ŠKOLNÍ A HAVLÍČKOVA NÁMĚSTÍ V HUMPOLCI 

Termín: 2.3.2015 v 16.00 hod. 

Místo: Klub Městského kina, Havlíčkovo náměstí 91 

Záměr představí: Město Humpolec , místní agenda 21 a projektant akce OK PLAN ARCHITECTS, Humpolec

zdroj: www.mesto-humpolec.cz

Čtěte dále:   Výzva k doplnění kroniky města Humpolec za rok 2022

Petr

8 thoughts on “Veřejná prezentace projektu

  1. Nevidel jsem ani carku z projektu, tipnu si: bude se zuzovat prostor pro auta, zmiznou parkovaci mista, zbyde jen taktak prujezd. Pribudou nesmyslne siroke chodniky, ostruvky se stromy, zalivy a vybezky.
    Bude minimalne jedna jednosmerka.

    Cyklostezka a cykloopatreni nebudou chybet.

    Zazni slovni spojeni „zklidnovani dopravy“ ……

    Projekt byl drahy a placeny nejakym grantem, dotaci ci necim podobnym.

    Mistni agenda 21 se stara o grantiky a dotace a je z nich placena, velmi slusne placena.

    Akce bude prezentovaná jako pokracovani uprav Zizkovy ulice a rovnou bude nabidnuta vize dalsiho navazujiciho prostoru. Lnarska uz je zklidnena, takze Rasinova, Nerudova, Komenskeho …….

    Pletu se? Nebo ten mor zvany zklidnovani dopravy dorazil i do meho rodneho Humpolce?

    1. „Zklidněná pasáž“ v ulici Lnářská dělá mnohým řidičům nemalé problémy – několikrát jsem byla svědkem, že řidiči osobního vozidla při drobné nepozornosti narazili do obrubníku a pak měli co dělat, aby se při vyrovnávacím manévru nestřetli s protijedoucím vozidlem. Při setkání dvou nákladních aut či autobusu musí řidiči skoro zastavit, aby se do prostoru silnice vůbec vešli, v případě sněhové kalamity se situace ještě zhorší. A v případě, že se zruší autobusák a ještě více autobusů bude projíždět centrem, nevím nevím …. jak to bude fungovat.
      Nezbývá než doufat, že naše vedení města to má dobře promyšlené v dostatečném časovém horizontu … aby to vše do sebe dobře zaklaplo a fungovalo, ke spokojenosti většiny občanů! Musíme doufat, že to u nás ve městě není takové, jako ve zbytku kocourkova ČR – kde akce střídá protiakci, hlavně aby se něco dělo, vykázala se činnost úředníků a výsledkem je obrovské mínus na kontě nás všech.

      Co se týče financování projektu – také jsem nezaznamenala, že by město vypsalo výběrové řízení na zpracovatele projektu. Ale možná se pletu a možná je to také dobře. V případě výběrového řízení by muselo město vybrat nabídku s nejnižší cenou a ta by jistě nebyla, co se kvality týče, ta nejlepší! Z.

      1. Dokud bude v zastupitelstvu drtivá většina učitelů tak se divit nikdo nemůže, ale lidé volí právě tuto profesi nejraději, tak je tam máme

    2. Je to ještě horší než si kdo dovede představit.
      Pojektant se snaží jak to jde o tom není pochyb,všechna čest, ale zadání je šílené.
      Nechápu kde vzal zadavatel právo bez hluboké historické, odborné i laické diskuse rozhodovat o rozsahu zadání projektu s navazují realizací svých vizí. Připadá mi to jako v Římě, palec nahoru, dolů…Já rozhoduji!
      DOPURUČUJI SE ZÚČSTNIT PREZENTACE, ALE PŘEDEM SE NÍ SEZNÁMIT.

      1. Líbí se mi pasáž , kde jsou vyzváni k tanci učitelé. Pamatujte na lidová rčení a různá pořekadla. „Kdo umí , dělá, kdo neumí učí“Svatá pravda. A situace je ještě horší . Kdyby aspoň učili , ale oni se snaží arogantně silou peněz a keců vládnout. To považuji za drzost!!! Všichni umí dobře slintak , mají uhlazené vystupování , lžou aš si věří a utáhnou partu lidí (podle nich hlupáků a nevzdělanců- protože je prd naučili) na vařenou nudli. Chodil jsem do školy asi jako všichni, dodnes vzpomínám co to bylo za partu ubožáků. A pak znám ještě jednoho nejmenovaného z těchto polobohů , který dával doporučení na další školy . Asi víme o koho jde!

          1. Však on je tam další kádrovej pracovník a řekl bych že dost vysoko.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Fabrika club - cocktail & music bar

St Úno 11 , 2015
Program na pátek 13.2.2015 Čtěte dále:   Pozvánka na veřejnou prezentaci - Revitalizace vnitrobloku Lnářská-Hálkova

You May Like

Témata