Modeláři z Jiřic zvou na leteckou show

Jubilejní desátou modelářskou show pořádá v sobotu 30. června Leteckomodelářský klub (LMK) v Jiřicích.

Celodenní program na klubovém letišti LMK Jiřice začíná v 10 hodin a mimo jiné představí desítky unikátních RC modelů na zemi a ve vzduchu nebo úžasný letecký cirkus Velké války. Návštěvníci se mohou těšit také na dech beroucí leteckou akrobacii, špičkové RC piloty z celé republiky nebo statickou ukázku skutečné letecké techniky. „Dojde také na vzpomínku na hrdinné piloty II. světové války, chybět nebudou drobná letecká překvapení,“ doplnil za jiřické organizátory pozvánku Michal Šimek.

Na jubilejním 10. ročníku modelářské Jiřické Show 2018 dojde také k velké premiéře, když se poprvé na Humpolecku představí legendární letoun Spitfire v doprovodu příslušníků Royal Air Force z Czech Spitfire Clubu (www.czechspitfireclub.cz).
Zdroj: https://pelhrimovsky.denik.cz/zpravy_region/modelari-z-jiric-zvou-na-leteckou-show-20180626.html

Čtěte dále:   Loučení s létem

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Mladší žákyně z Humpolce jsou třetí nejlepší v České republice

Pá Čvn 29 , 2018
Mladší žákyně oddílu národní házené TJ Jiskra Humpolec se zúčastnily mistrovství ČR. Humpolecká děvčata dva zápasy dokázala vyhrát, ve dvou utkání se soupeřem rozešla smírně a jedenkrát nejtěsnějším možným výsledkem prohrála. Celkově to stačilo na konečné třetí místo. Čtěte dále:   V Humpolci vystoupí osobitá písničkářka Radůza

You May Like

Témata