Čtvrteční grilovačka na Platformě

7

Čtvrteční program v parku bude doprovázet rozpálený gril, na kterém se pro vás budou připravovat nejrůznější světové speciality v podání mistra šéfkuchaře Jendy Kotrby.

Denní nabídka:

– steak burger, avokádo – 175Kč
– feijolada, rýže, špenát – 165 Kč

Šéfkuchař Jenda Kotrba

Jenda pochází z Vysočiny, ale asi jako většina mladých, co si chtěli rozšířit obzory, vyrazil směr Praha. Tam strávil 13 let a za tu dobu stihl nasbírat cenné zkušenosti hned v několika restauracích, včetně těch vyhlášených pod značkou Ambiente. Své úspěšné tažení zakončil v exkluzivním pražském cateringu White Circus. Začínal na studené kuchyni, následovala pozice sous-chefa a později šéfkuchaře. Je znám zejména pro své kreativní nápady, flexibilitu a chuť podnikat.

Šéfkuchař Jenda Kotrba
Šéfkuchař Jenda Kotrba

Po několika báječných letech v cateringu se Jenda vrací zpět ke kořenům a přijíždí do Humpolce, kde kromě toho, že bude každý letní čtvrtek v parku Stromovka připravovat úžasná jídla světových kuchyní, tak v blízkosti 8smičky otevírá vlastní obchod, kde nabídne nejen steaková masa nejvyšší kvality, čerstvé těstoviny, vlastnoručně vyrobené domácí omáčky ale i bylinková pesta, oleje, nakládanou, či čerstvou zeleninu a ovoce a mnoho dalšího.

Čtěte dále:   Ochutnal jsem wagyu hovězí. Stálo to za to?

Axl

7 thoughts on “Čtvrteční grilovačka na Platformě

  1. Čtvrteční grilovačky jsou super a doporučuji všem👍😀👍

    Je poznat, že p Kotrba je velezkušený šéfkuchař
    Držíme palce, Humpolec valí, jen tak dále👍👍👍

    1. Avizovany sortiment zni velmi lakave. Tak jestli neprepali ceny je to dobry pocin a zajem jiste bude.

      1. Za kvalitu je nutno si vždy připlatit.
        I Lidl a Billa si nechají zaplatit za kvalitní produkty.
        A proč utrácet u nadnárodních firem, když můžete podpořit místního obchodníka s produkty od českých farmářů?

        1. A co napsat výraz..od českých zemědělců..? Slovo farmář fakt moc nesedí do českých podmínek..

Napsat komentář: Anonym Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Indická a nepálská kuchyně

St Čvc 21 , 2021
SO/24/7 10:30-14:30 / sobotní brunch. OM – indická a nepálská restaurace: k typickým rysům této kuchyně patří hojné používání koření. Čtěte dále:   RESTOVANÁ KACHNÍ PRSA S POMERANČOVO-ZÁZVOROVOU OMÁČKOU
Indická a nepálská kuchyně

You May Like

Témata