Hotel Fabrika **** otevírá…

Od března 2012 by se měly otevřít dveře nového konferenčního centra „Fabrika“ v Humpolci.

http://fabrikahotel.cz/

Ubytujte se ve čtyřhvězdičkovém standardu

Našim hostům, kteří se rozhodnou využít ubytování v hotelové části
našeho konferenčního centra, jsme věnovali zvláštní pozornost.
Připravili jsme pro ně 19 architektonicky zajímavých pokojů, z nichž se
žádný nepodobá tomu druhému.

Budova je vytápěna unikátními technologiemi

Tepelná čerpadla získávají energii z hloubky 150 ti metrů po
zemským povrchem. Celá budova je
vytápěna dokonalým a současně ojedinělým kombinovaným systémem vytápění a
chlazení pomocí alternativních zdrojů energií.

Vychutnejte si pohodu a klid v hotelu, kterému
vládnou nejmodernější technologie.

V zimě jsou to tepelná
čerpadla, která čerpají podzemní energii až z hloubky 150 metrů, v létě
se naopak do hlubin země ukládá teplo odčerpané z interiérů pomocí
chladících agregátů. Výsledkem je pohoda hostů i personálu po celý rok
v kombinaci s minimální ekologickou zátěží celého objektu pro své okolí i
přírodu Vysočiny.

Co restaurace nabízí našim hostům

Přijďte k nám ochutnat zajímavosti z celého světa. Díky
nejmodernějším gastronomickým technologiím, umu našich kuchařů pod
vedením šéfkuchaře pana Čechala, získáte v naší designové restauraci
velmi příjemný zážitek!

Přijďte rozmazlit svoje smysly a naplnit chuťové pohárky specialitami z celého světa.
  • Nejen čerstvé saláty a zelenina od místních dodavatelů z Vysočiny
  • šťavnaté steaky z Argentiny
  • domácí voňavé těstoviny z Itálie
  • rybí produkty všech moří.

Převzato z http://fabrikahotel.cz/

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Rozhovor s výrobní ředitelkou pivovaru Bernard v časopisu Gurmet

So Úno 25 , 2012
Co mají společného Ostrava, Hlučín, Kagošima, Manila a Humpolec? Všude zanechala své stopy Jana Hajníková, výrobní ředitelka Rodinného pivovaru Bernard. Rozhovor s touto velice zajímavou ženou naleznete v aktuálním čísle kulinářského časopisu Gurmet (březen).

You May Like

Témata