Jak vidí své město humpolečtí školáci

Nejoblíbenější místo ve městě, co si vybavíš, když se řekne Humpolec, nebo co by sis ve svém městě přál.

Humpolec očima dětí
Tak velmi zjednodušeně znělo zadání výtvarné soutěže pro žáky humpoleckých škol, kterou letos ku příležitosti oslav 30 let svobody v Humpolci vyhlásilo město Humpolec.

Do kanceláře místostarostky města Mgr. Aleny Kukrechtové doputovalo téměř sto padesát výtvarných děl. Ta budou v prostorách radnice vystavená do konce letošního listopadu. „Výstava je samozřejmě otevřená veřejnosti. Zájemci dokonce mohou hlasovat pro svého favorita. Z každé ze čtyř kategorií pak vzejde vítěz, který dostane malou odměnu. Jsme moc rádi, že se naši pedagogové této výzvy chopili a že se soutěže zúčastnilo tolik dětí s tolika krásnými obrázky. Poděkování patří i našemu Středisku volného času, které nám velmi pomohlo s instalací výstavy,“ uvedla Alena Kukrechtová.

Díla zdobí schodiště do prvního patra, první patro a schodiště do druhého patra budovy. Hlasovací pultík s hlasovacími lístky a hlasovací urnou je umístěný v prvním patře, při výstupu nahoru po levé straně. Každý obrázek je označený – písmeno (A, B, C, D) značí kategorii, číslo pak číslo obrázku v každé kategorii. Každý může udělit jeden hlas v každé kategorii.
Kategorie:
A. mateřské školy
B. I. stupeň základních škol
C. II. stupeň základních škol a nižší stupeň víceletého gymnázia
D. střední školy
Zodpovídá: Mgr. Aneta Slavíková; www.mesto-humpolec.cz
Čtěte dále:   Radniční listy

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Vlčí máky "rostou" i na radnici

Pá Lis 1 , 2019
V prvním patře Městského úřadu Humpolec si zájemci mohou od 1. do 14. listopadu zakoupit symbol vlčího máku na podporu válečných veteránů. Čtěte dále:   Radniční listy

You May Like

Témata