Čelní střet BMW s Trabantem skončil dvěma těžkými zraněními. Jedno z aut začalo hořet

Vážná dopravní nehoda se stala v pátek 2. října kolem 17. hodiny na Pelhřimovsku. K události, při níž se vážně zranili dva lidé, byl přivolán také záchranářský vrtulník a humpolečtí hasiči.

Jednašedesátiletý řidič osobního automobilu BMW X5 projížděl po silnici II/523 ve směru od obce Krasoňov směrem na Humpolec. V pravotočivé zatáčce z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním automobilem Trabant 601.

„Osobní automobil Trabant 601 se nárazem přetočil napříč vozovkou, kdy následně do jeho levého boku narazil osobní automobil Ford Mondeo, který jel po silnici  II/523 za osobním automobilem Trabant. Osobní automobil Ford Mondeo odrazil osobní automobil Trabant 601 vpravo mimo vozovku, kde zadní částí narazil do stromu a okamžitě začal hořet,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Svědci dopravní nehody vyprostili zraněného řidiče a jeho spolujezdkyni  z hořícího vozidla. Při dopravní nehodě došlo k těžkým zraněním řidiče a jeho spolujezdkyně ve vozidle Trabant. Oba byli letecky transportováni do Nemocnice v Brně. Ke zranění jiných osob nedošlo.

„Policisté provedli na místě dechové zkoušky na alkohol u řidičů vozidel. Řidič Trabantu nebyl z důvodu poranění schopen provést dechovou zkoušku na alkohol, proto byl cestou operačního střediska v nemocnici zajištěn odběr krve. Při nehodě vznikla hmotná škoda ve výši 115 000 korun. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního šetření,“ doplnila mluvčí Čírtková.

Čtěte dále:   D1 na Prahu před Humpolcem stojí

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Průjezdná je zatím část zrekonstruované Masarykovy ulice

St Říj 7 , 2020
Do takzvaného režimu předčasného užívání je od 1. října 2020 převedena zatím část zrekonstruované Masarykovy ulice. Čtěte dále:   Policie hledá třináctiletou dívku z Humpolce, nevrátila se do zařízení pro mládež v Senožatech

You May Like

Témata