Prodám své dítě. Zn.Levně

Pelhřimovský soud poslal do vazby tři muže podezřelé ze zneužívání dívek a výroby dětské pornografie. Pětačtyřicetiletý Čech a dva cizinci pod rouškou modelingové agentury vyhledávali dívky ve věku od 8 do 15 let, které pak fotografovali v Pelhřimově a v rekreační chatě v Nové Cerekvi.

Dívky byly foceny většinou ve spodním prádle a ve vyzývavých polohách. Muži je i osahávali a líbali na různých částech těla. Těm ostýchavějším byl nabízen alkohol. Za takové fotografování dostávali 1000 Kč. Že pořízené fotografie byly zveřejňovány na placených internetových stránkách orientovaných na pedofilní zákazníky už jen doplňuje celý obrázek toho, o co zde šlo. Zůstává pak rozum stát nad skutečností, že některých fotografování se účastnili i samotní rodiče zneužívaných dívek. Není snad možno uvěřit tomu, že by si cílevědomá maminka, toužící mít ze své holčičky modelku, nevšimla, že se při takových aktivitách nejedná o casting na Miss Poupě. Víceméně se nabízí úvaha, že dnešní rodiče se snaží získat obolus za jakoukoliv cenu. I za cenu toho, že své dítko předhodí oplzlým úchylákům. A tak stále více platí výrok našeho pana prezidenta, byť staršího data: “Peníze jsou až na prvním místě.”Mužům obviněným z trestného činu pohlavního zneužívání hrozí tresty od dvou do desíti let vězení. Bohužel, naše zákony jsou stále ještě krátké na rodiče, kteří si ze svých dětí udělali výhodný “byznys”.

Čtěte dále:   Policisté pátrají po třináctileté dívce z Humpolecka, může být i na Brodsku

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Dotazník pro náročné - proč ano, či proč ne

Čt Srp 25 , 2005
Snad každá domácnost v Humpolci obdržela tento týden dotazník Regionální rozvojové agentury kraje Vyočina, ve kterém by měli občané města Humpolce vyslovit svůj názor na kvalitu života ve městě. Vekeré připomínky by pak měly být zpracovány a využity jako podklad pro připravovaný strategický plán rozvoje Humpolce. Čtěte dále:   Opilý […]

You May Like

Témata