O zdravém hubnutí v humpolecké knihovně

Městská knihovna v Humpolci pořádá ve středu 10. května přednášku nazvanou „Jak zdravě hubnout“. O tom, jak se zbavit přebytečných kil a o správném stravování přednáší Petr Tržil – absolvent Institutu životního stylu Countrylife Praha. Přednáška je doplněna ochutnávkou zdravých potravin. Začátek je v 17:30 hodin v Literárním klubu knihovny.

Institut životního stylu je školicí zařízení zaměřené na praktické vzdělávání a výchovu v oblasti zdravého životního stylu, ekologie, humanitární pomoci a dobrovolnické služby. Kurz zdraví a zdravého životního stylu pořádaný v Humpolci vám chce poskytnout dostatek informací, abyste o svém zdraví mohli odpovědně rozhodovat a zvolit si takový životní styl, který bude pro váš organismus prospěšný. Všechny informace uvedené v tomto kurzu vycházejí z vědeckých poznatků a v současnosti je odborná veřejnost považuje za korektní.


Více informací o programu IŽS Countrylife Praha můžete získat na webových stránkách společnosti http://www.countrylife.cz/. Zde naleznete i tematicky zaměřený magazín http://www.magazinzdravi.cz/, informace o zdravých potravinách, recepty a mnoho dalších zajímavých a podnětných informací.

Ukázka z magazínu:
Vědci z Cornellské univerzity a z University of Illinois si položili otázku: “Hrají při příjmu potravy roli vizuální vodítka?” Aby zjistili odpověď, vymysleli speciální polévkovou misku, která se při jídle nepozorovatelně sama doplňovala. A pak, jednoho po druhém, pozvali 54 mladých lidí na večeři.
Dobrovolníci, kteří konzumovali polévku ze speciální misky, jí v průměru spořádali o 73 procent více než ti, kteří jedli z běžné misky. To ale nebylo všech
n
o. Ti, kteří snědli více, nehlásili o nic větší pocit sytosti než ti, kteří jedli normální porce.
Máte v úmyslu zhubnout? Nepodceňujte vliv, jaký má používání malých šálků, talířů i misek při tom, chcete-li sami sebe přesvědčit, že jste snědli více, než jste opravdu snědli.

„Svíčková“ v rámci zdravého životního stylu:
Svíčková v rámci zdravého životního stylu

Čtěte dále:   Koupaliště Žabák zdražilo vstupné i jídlo. Oproti jiným stále levné, tvrdí lidé

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Zdobení květináčů ubrouskovou metodou

Út Kvě 9 , 2006
Čtěte dále:   Nová historická památka nedaleko Humpolce

You May Like

Témata