Program kina Humpolec – prosinec 2006

V článku naleznete program humpoleckého kina na měsíc prosinec 2006. A na co se můžete těšit v lednu příštího roku?


sobota 2.12. 20:00 hod.
neděle 3.12. 20:00 hod.
WORLD TRADE CENTER
Celý svět si tehdy prožil peklo. Dva muži prožili něco navíc.
Jako první 11. září 2001 zareagovali na volání o pomoc z věží Světového obchodního centra a když se obě zřítily, zůstali uvězněni v jejich troskách. Policisté Will Jimeno (Michael Pena) a John McLoughlin (Nicolas Cage) na rozdíl od svých kolegů jako zázrakem přežili, ovšem zaživa pohřbeni pod šesti metry sutě. Přestože se navzájem nemohli vidět, slyšeli se a vzájemně si dodávali odvahu. To jim zachránilo život. Od svobody je totiž dělilo nekonečných dvanáct hodin, po které se k nim dostávali záchranáři. Skutečný příběh dvou mužů, kteří jako poslední vyvázli živí z inferna Světového obchodního centra.
World Trade Center ale není jen příběhem dvou mužů v nejtěžší životní zkoušce, ale také jejich rodin a lidí, kteří riskovali své životy, aby je zachránili. „To oni jsou pravými hrdiny tohoto filmu.
Hrají: Nicolas Cage, Michael Pena, Maria Bello, Maggie Gyllenhaal, Jay Hernandez. Režie snímku se ujal držitel tří Oscarů Oliver Stone.
Vstupné: 60,-Kč USA 130min


úterý 5.12. 20:00 hod.
středa 6.12. 20:00 hod.
Candy
Dramatický příběh velké lásky plné drog s Heathem Ledgerem v hlavní roli.
Krásná mladá malířka Candy (ABBIE CORNISH) prožívá své první vášnivé vzplanutí s příležitostným básníkem Danem (HEATH LEDGER). Nespoutanost, po níž touží, nakonec najdou v heroinu. Spolu budou neporazitelní. Zanedlouho se však ocitnou v situaci, kdy už nemají co dát do zastavárny, proto začne Candy vydělávat peníze prostitucí. Zatímco se jejich drogová závislost prohlubuje, rozhodnou se posílit svůj vztah manželským slibem. Pro Candy a Dana se závislost postupně stává neoddělitelnou součástí jejich vztahu. Manželství se řítí do záhuby stejně jako duševní stav Candy, která si uvědomuje, jak tragicky jejich sen skončil. Nakonec boj s chaosem vzdá a odejde na léčení. Přestože se Dan cítí ponížen, najde díky odloučení od všeho, co miloval, nový smysl života a uvědomí si, že si Candy vybrala cestu, která oběma z nich přinesla úlevu.
Hrají: Heath Ledger, Abbie Cornish, Geoffrey Rush, Tony Martin, Noni Hazlehurst
Vstupné: 70,-Kč AUSTRÁLIE 100min


čtvrtek 7.12. 20:00 hod.
Havana blues
Žít, znamená zvolit si.
Dva mladí kubánští muzikanti Ruy a Tito sdílejí stejný sen: stát se slavnými a konečně vypadnout z Havany. Ruy žije s Caridad a dvěma dětmi. I když se stále ještě milují, jejich vztah, jak se zdá, směřuje ke konci. Tito je sám, bez partnerky, obývá byt společně se svou babičkou. V průběhu zkoušek a příprav na jejich první velký koncert, se dozvídají, že na Kubě jsou španělští producenti Marta a Lorenzo, kteří hledají mladé talenty. Tváří v tvář tomu, co se zdá být největší šancí jejich života stojí těžký úkol: musí dobýt “Španěly”.
Vstupné: 70,-Kč ŠPAŇELSKO, KUBA, FRANCIE 110min


sobota 9.12. 20:00 hod.
neděle 10.12. 20:00 hod.
Proposition
Film se odehrává v drsném a neúprosném prostředí australského vnitrozemí na konci 19. století. Proposition je ohromujícím příběhem oddanosti, odplaty a hledání spravedlnosti v zemi bez pravidel. Charlie Burns (Guy Pearce) je odpadlík, žijící se svými dvěma bratry mimo hranice zákona. Artur (Danny Huston) a Mikey (Richard Wilson) jsou hledaní pro znásilnění a vraždu. Když se kapitánu Stanleymu (Ray Winstone) podaří zatknout Charlieho a Mikeyho, udělá Charliemu složitý návrh – skoncovat s brutalitou, jež je obklopuje. Aby Charlie zachránil svého bratra před oprátkou, musí najít a zabít Arthura, svého psychopatického staršího bratra, o němž si Stanley myslí, že je hlavním viníkem násilí. Oba muži čelí nemožnému morálnímu dilematu, které vede k vražednému vyvrcholení.
Režie: John Hillcoat. Scénář a hudba: Nick Cave.
Vstupné: 70,-Kč AUSTRÁLIE 100min


Čtěte dále:   Program kina Humpolec

úterý 12.12. 17:30 hod.
středa 13.12. 17:30, 20:00 hod.
čtvrtek 14.12. 17:30 hod.
Asterix a vikingové
Animovaná komedie.
V naší oblíbené vesnici v Galii nastala velká událost: právě přijel Zničehonix, šéfův synovec! A Asterixovi a Obelixovi je přidělen nemožný úkol – učinit z něj pravého muže. Pod arogantním zevnějškem městského kluka se však skrývá ustrašené kuře a tvrdý trénink, kterého se mu dostává, pár věcí změní… Vše se ale zkomplikuje, když do Galie připlují Vikingové, tvrdí a nebezpeční válečníci, kteří jsou rozhodnuti nají toho, kdo zná strach a naučí je létat. No a právě ten, kdo je to má naučit, je Zničehonix! Problém je však v tom, že šéfův bratr je už na cestě do Gálie a těší se na svého syna a “čerstvého” pravého muže Zničehonixe. Asterix a Obelix ho musí za každou cenu najít a přivést zpět do Gálie, a tak se vydají na Velký Zamrzlý Sever. Zatím co po něm pátrají, jejich mladý chráněnec se na severu nedobrovolně zamotá do neočekávaných událostí a zároveň potkává krásnou a odvážnou Abbu, do které se zamiluje až po uši… TOTO NEMŮŽE SKONČIT DOBŘE!
Vstupné: 60,-Kč ČESKÝ DABING DÁNSKO, FRANCIE 80min


sobota 16.12. 20:00 hod.
neděle 17.12. 20:00 hod.
Rytíři nebes
Akční drama z atraktivního prostředí stíhacích pilotů 1. světové války.
Dobrodružství legendární Lafayettovy eskadry tvořené mladými americkými piloty, kteří se dobrovolně přihlásili do bojů ve Francii, je inspirováno skutečnými událostmi. Vydali se do Evropy hnáni touhou naučit se létat a zažít dobrodružství. Ve válčící Francii se zpočátku naivní mladíci naučili pravému smyslu přátelství, odvahy i lásky a získali tak skutečné důvody, pro které stojí za to riskovat život.
Akční záběry leteckých sekvencí byly vytvořeny pomocí zcela nových digitálních kamer a technologických postupů. Producent filmu Dean Devlin má za sebou kasovní trháky jako Den nezávislosti, Godzilla nebo Patriot. Režisér Tony Bill má doma Oscara za produkci legendárního filmu Podraz s Robertem Redfordem a Paulem Newmanem.
Hrají: James Franco (Blaine Rawlings), Jean Reno (kapitán Thenault), Tchéky Karyo, Martin Henderson (Cassidy), Jennifer Decker (Polly Bailey).
Vstupné: 60,-Kč USA, FRANCIE 140min


úterý 19.12. 20:00 hod.
středa 20.12. 20:00 hod.
čtvrtek 21.12. 20:00 hod.
STORMBREAKER
Nikdy nejsi dost mladý na to, abys zemřel!
Natočeno podle prvního dílu populární knižní série Anthonyho Horowitze, který je zároveň autorem scénáře filmu. Stormbreaker je rafinovaná počítačová hra, která převrátila vzhůru nohama život jednoho obyčejného kluka.
Po letecké katastrofě, při které zahynou oba jeho rodiče, je čtrnáctiletý Alex Rider (Alex Pettyfer) vychováván strýcem Ianem (Ewan McGregor). Ten za záhadných okolností zemře a ukáže se, že vedl dvojí život. Na jedné straně spořádaný bankovní úředník, a na straně druhé špión MI6, kterého sprovodil ze světa nájemný vrah. Alex je osloven speciální jednotkou MI6, aby dokončil nebezpečný úkol, který jeho strýc nemohl splnit. Jeho posláním je předstírat počítačového maniaka, který by zjistil, co přesně je a k čemu bude sloužit počítačová herní konzole Stormbreaker, kterou se chystá uvést na trh Darrius Sayle (Mickey Rourke). Aniž by to věděl, byl strýčkem dlouhodobě připravován na podobnou misi. Dobrou průpravou pro dráhu neohroženého špióna se mu staly adrenalinové sporty jako potápění, horolezectví, ale i znalost šifrovacích kódů.
Vstupné: 70,-Kč NĚMECKO, USA, ANGLIE 100min


V lednu 2007 uvidíte:
2.,3. POTOMCI LIDÍ
4.
VOLVER
3.,4.
SPLÁCHNUTEJ pro děti
6.,7. CASINO ROYALE
9.,10.
EXTRÉMNÍ SVAHY
11.
ZÍTRA NEHRAJEME art film
13.,14.,16.,17.,18. ROcK PODVRAŤÁKŮ
20.,21.
MALÁ MISS SUNCHINE pro celou rodinu
23.,24.,25. PARFÉM: PŘÍBĚH VRAHA
27.,28.,30.,31.,1.únor
ERAGON 

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Rušný víkend v Humpolci

Út Lis 21 , 2006
Z deníku policie Čtěte dále:   Filmový klub: Gran Torino

You May Like

Témata