Střední škola SČMSD je tu i pro dospělé

Počítač se stal neodmyslitelnou součástí řady profesí, nejen kancelářských. Pro střední a starší generaci je často strašákem. Zcela zbytečně. Je nutné sebrat odvahu a postavit se mu čelem. Sám je člověk často bezradný, ani pomoc dorůstajících ratolestí není často optimální…..

logoscmsd.jpg

Střední škola SČMSD v Humpolci nabízí řešení  – počítačové  kurzy. Řada občanů Humpolce a okolí je během posledních let mnohokrát využila.

Kurzy probíhají v podvečerních hodinách pro takový počet uchazečů, aby mohla probíhat individuální výuka. Každý absolvent obdrží osvědčení. Zázemí školy zaměřené na výuku Informačních technologií je na vysoké úrovni – viz foto.

ucebna1.jpg

Na základě poptávky z řad občanů  dochází k rozšíření nabídky kurzů. Kromě komplexního kurzu Práce s počítačem v rozsahu 36 hodin, bude otevřen kurz Excel pro pokročilé (8 hodin) a Tvorba prezentací v Power Pointu (8 hodin).

I radnice města Humpolce si uvědomuje potřebnost šíření počítačové gramotnosti, a proto přispívá na jejich realizaci menší finanční dotací.

Další informace je možné získat na  http://www.stredniskola.com/cz/kurzy_detail.php

Čtěte dále:   Výpadek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Buďme všímavější

So Zář 1 , 2007
Mailem nám přišla reakce na "Axlův" příspěvek v blogu – Večeře u Černého koně Zveřejňujeme ji bez úprav, mail na autora je v redakci. Čtěte dále:   Výpadek

You May Like

Témata