Program humpoleckého kina na měsíc DUBEN

Infocentrum Humpolec nabízí novou službu: ON LINE REZERVACI vstupenek do humpoleckého kina a divadla. Můžete si sami vybrat a rezervovat vstupenky, anebo se jen podívat, kolik je ještě volných míst.

ON-LINE REZERVACE vstupenek do humpoleckého kina:



* zarezervujte si vstupenky podle pokynů v programu
* vstupenky si vyzvedněte nejpozději 48 hodin před začátkem představení v pokladně kina.
* pokladna kina je otevřená vždy hodinu před začátkem film. představení.
* UPOZORNĚNÍ: v pondělí a v pátek se v humpoleckém kině NEHRAJE, v tyto dny vstupenku nemůžete zakoupit!!
* vstupenky můžete rezervovat v pokladně kina ve výše uvedených hodinách také telefonicky (565 535 220).
*
sem směrujte vaše připomínky, dotazy, návrhy…


 




P R O G R A M  na měsíc duben :




Úterý 1.4. – středa 2.4.
20:00 hod. JAK SE ZBAVIT PŘÁTEL A ZŮSTAT ÚPLNĚ SÁM
                                                                                                                                                                                    


Rebelující Sidney, opovrhující systémem, který mu zakazuje chovat se a mluvit, jak mu zobák narostl, bez skrupulí ukazuje svůj despekt k těm vlivným nahoře, včetně královny newyorského PR, Eleanor Johnson (Gillian Anderson). Jeho neochota zařadit se do davu a sekat latinu je nečekaně nalomena, když potká krásnou herečku Sophii Maes (Megan Fox), kterou Eleanor také zastupuje.  Kolegyně Alison užasle sleduje, jak se poblázněný Sidney potácí od jednoho trapasu k dalšímu. Sidney si postupně šlape slizkou cestičku na vysněný vrchol světa celebrit.


Vstupné: 70,-   komedie    BRIT  110min      


 


Sobota 4.4. – neděle 5.4.  20:00 hod. SPIRIT                   


SPIRIT pronásleduje bezcitného zabijáka OCTOPUSE (Samuel L. Jackson)  jako stín po všech zákoutích Cental City – mezi sklady, ve vlhkých katakombách i potemnělých sklepeních a za každé situace zůstává obklopen houfem žen.  V jeho společnosti se objevuje nebezpečně inteligentní sousedka ELLEN DOLAN (Sarah Paulson), divoká dračice SILKEN FLOSS (Scarlett Johansson), vražedně krásná francouzská barová tanečnice PLASTER OF PARIS (Paz Vega), mystická siréna LORELEI (Jaime King) a smyslná mladá policistka MORGENSTERN (Stana Katic). Cestu k srdci tajemného Spirita si však mohla najít jen jedna – zlodějka drahokamů s podmanivě svůdnými křivkami SAND SAREF (Eva Mendes). Režie: Frank Miller. 


Vstupné: 70,-Kč  akční   USA   110min                                                            


 


Úterý 7.4. – středa 8.4. – čtvrtek 9.4.  20:00 hod. VÝMĚNA – filmový tip


Los Angeles, březen 1928. Svobodné matce Christine Collins (Angelina Jolie) zmizí dítě. Po pěti měsících se Walter našel a losangeleská policie, která si potřebuje napravit pošramocenou pověst, zaviněnou četnými skandály, ho s velkou pompou před zraky novinářů předává přešťastné matce. Ale chlapec není její Walter. Policie, která nechce přijít o kladné body, ale trvá na tom, že nalezenec je pohřešovaný Walter. Zatímco ona chce jen najít svého pravého syna, ti, kteří by jí měli pomáhat a chránit, dělají vše pro to, aby ji umlčeli. Třeba i navždy.


Hrají: Angelina Jolie, John Malkovich, Colm Feore, Jeffrey Donovan, Gattlin Griffith. Režie Clint Eastwood.


Vstupné: 70,-   drama  USA 140min


 


Středa 8.4. – čtvrtek 9.4.  17:30 hod. BOLD – PES PRO KAŽDÝ PŘÍPAD  – pro celou rodinu


Pro superpsa BOLTA je každý den plný dobrodružství, nebezpečí a intrik – alespoň do té doby, dokud kamery natáčejí. Když se hvězda televizní show nešťastnou náhodou dostane místo do Hollywoodu do New York City, začíná prožívat své největší dobrodružství v životě – skutečnou cestu po skutečném světě. Ozbrojen pouze deziluzemi, že všechny jeho ohromné skutky a schopnosti jsou skutečné, a s pomocí dvou prazvláštních společníků, kteří cestují s ním: unavenou, vyhozenou domácí kočkou jménem Mittens a televizí posedlým křečkem v plastikovém balónu jménem Rhino, Bolt objevuje fakt, že k tomu, aby se stal hrdinou nepotřebuje žádné super schopnosti.


Vstupné: 70,-Kč  ČESKÝ DABING  animovaný / rodinný  USA 100min


 


Sobota 11.4. – neděle 12.4.  20:00 hod. NOUZOVÝ VÝCHOD


Mladí manželé Frank a Abby žijí nevzrušivým životem americké střední třídy jako jejich sousedé, ale sami cítí, že do tohoto prostředí nepatří. April by se chtěla stát herečkou, proto se snaží Franka přemluvit k přestěhování do Paříže. Ani Frankovi se monotónní kariéra kancelářské krysy nezamlouvá, jenže místo snění o Paříži se oddává alkoholu a vnadné kolegyni. Jak se hroutí jejich společné plány a touhy, upadá i jejich vztah, jenž dospěje až do bodu mrazu.


Hrají: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Kathy Bates, Michael Shannon, Adam Mucci. Režie  Sam Mendes.


Vstupné: 70,-Kč  romantické drama  USA 120min


Úterý 14.4. – středa 15.4. 20:00 hod. KAMARÁDOVA HOLKA                                     


Jedna žena, dva muži a hra bez pravidel.


Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudson) končí vztah s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs). Už nechce být ta spořádaná, ale chce randit s různými chlapíky bez emocí a výčitek svědomí. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochotný udělat vše pro to, aby se k němu Alexis vrátila. A tak si najme kamaráda Tanka (Dane Cook), aby ukázal dívce jeho snů všechny své nejhorší stránky a vrátil ji zpět do Dustinovi náruče.


Vstupné: 70,-Kč   komedie USA   100min

Čtěte dále:   Promítání filmu "Život začíná po stovce"

                                                                                                                         


Čtvrtek 16.4.  20:00 hod. CHE GUEVARA REVOLUCE               art


26. listopadu 1956. Fidel Castro se plaví na Kubu s osmdesáti povstalci. Jedním z nich je i ErnestoCheGuevara, argentinský doktor, který sdílí s Castrem společný cíl – svrhnout zkorumpovanou diktaturu Fulgencia Batisty.


Che se projeví jako nepostradatelný bojovník, rychle si osvojí umění partizánského boje. Jakmile se Che pustí do boje, s nadšením ho oslavují jeho velitelé i kubánský lid. Tento film zachycuje vzestup Che během kubánské revoluce, od doktora – přes velitele – k hrdinovi revoluce.


Hrají: Benicio Del Toro, Demián Bichir, Santiago Cabrera, Elvira Mínguez, Jorge Perugorría, Edgar Ramirez


Režie: Steven Soderbergh.


Vstupné: 70,-Kč  válečný | drama | biografický   USA, Španělsko, Francie 130min


 


Sobota 18.4. – neděle 19.4  20:00 hod.  VALKÝRA                                    


Dlouho očekávaný, napínavý film Valkýra, vypráví skutečný příběh plukovníka Clause von Stauffenberga (T. Cruise), který stál v čele rozsáhlého protinacistického spiknutí, jehož hlavním cílem měla být likvidace Adolfa Hitlera a odstavení jeho nejvěrnějších spolupracovníků od moci.


Plukovník Claus von Stauffenberg je loajálním vojákem, oddaně sloužícím své zemi. Na straně německého odboje, vyzbrojen rafinovanou strategií použít Hitlerův vlastní nouzový plán pro stav ohrožení – známý jako Operace Valkýra – se rozbíhá akce s cílem zavraždit vůdce a svrhnout jeho nacistickou vládu.


Hrají: Tom Cruise, Kenneth Branagh, Bill Nighy, Tom Wilkinson, Carice van Houten, Terence Stamp, Eddie Izzard, David Bamber, Christian Berkel.


Vstupné: 70,-Kč   válečné drama USA 120min


                                                                                                               


Úterý 21.4.  20:00 hod. CINKA PANNA


Příběh se odehrává v 18. století, po odchodu Turků ze střední Evropy, na pozadí povstání místních zemanů. Mladá děvčata jsou prodávána do manželství a tomuto osudu se nevyhne ani Cinka Panna. Naděje vymanit se z nuceného manželství vzniká ve chvíli, kdy vyjde najevo, že když žena do roka neporodí dítě, může ji ženichův otec vrátit zpátky s podmínkou vrácení peněz. A tak dcera pomáhá sehnat peníze, které rodina mezitím utratila. Cinka Panna v mužském převleku chodí hrát místním šlechticům. Najednou má k svému cíli – hrát jednou na císařském dvoře, mnohem blíže, než vůbec tuší. Její cestu však zkomplikuje láska k manželovi.


Vstupné: 70,-Kč  hudební  SR 130min


 


Středa 22.4. – čtvrtek 23.4.  20:00 hod. AŽ TAK MOC TĚ NEŽERE


Greg Behrendt a Liz Tuccillová, konzultant a scenáristka seriálu Sex ve městě, napsali knížku, která natvrdo a na rovinu podává pravdu o mužích. Film Až tak moc tě nežere je natočený podle této knižní předlohy.


Hrají: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson, Justin Long.


Vstupné: 70,-Kč  komedie  USA  130min


 


Sobota 25.4. – neděle 26.4.  20:00 hod. RŮŽOVÝ PANTER 2


STEVE MARTIN JE ZPĚT JAKO INSPEKTOR CLOUSEAU


Inspektor Jacques Clouseau se spojí se skupinou mezinárodních detektivů, kteří jsou tak úžasní jako on. Jejich mise: zastavit zloděje, který se pohybuje po celém světě a specializuje se na krádeže historických artefaktů.


Hrají: Jean Reno, Emily Mortimer, Andy Garcia, Alfred Molina, John Cleese, Aishwarya Rai, Steve Martin.


Vstupné: 70,-Kč  komedie USA 90min


 


Úterý 28.4. – středa 29.4.  17:30 hod. PŘÍBĚH O ZOUFÁLKOVI – pro celou rodinu


Malý hrdina s velkým srdcem


Kate DiCamillo, která svým dobrodružným příběhem o malém myšákovi, toužícím konat velké skutky, způsobila celosvětový literární poprask, pevně věří, že stejný zájem vyvolá i filmové zpracování.


Ocitáme se v kouzelném království, které se chystá na každoroční polévkovou slavnost. Dlouhá řada velmi nešťastných náhod ale způsobí tragédii, která králi zlomí srdce, princezně Hrášce přivodí těžké osamění a jejich poddané připraví o polévku. Do odvolání. Ale narodí se Zoufálek. Malý myšák s velkýma ušima, který se zcela vymyká myšímu společenství, protože – nebojí se koček a pastí, knížky nežere, ale čte, sní o tom, že se stane rytířem, a navíc mluví s lidmi, tedy s princeznou. Za všechny tyto hříchy proti myšímu soužití musí být po zásluze potrestán, a tak je uvržen do temnoty, aby z ní vyjel jako rytíř v blyštivé zbroji a v nouzi nejvyšší zachránil život princezny a osud celého království. Tedy pokud mu na to bude jeho odvaha stačit.


Vstupné: 70,-Kč  ČESKÝ DABING   animovaný  dobrodružný USA  100min


 


Úterý 28.4. – středa 29.4.  20:00 hod. STRÁŽCI – WATCHMEN                                     


Maskovaní superhrdinové už dávno nejsou považování za ochránce lidstva, živoří na okraji společnosti a už jen vzpomínají na staré dobré časy. Ve snaze zabránit nejhoršímu se Rorschach pokusí zmobilizovat všechny své bývalé kolegy, z nichž opravdu nadpřirozené schopnosti má ve skutečnosti jen jeden. Jejich cílem bude strážit lidstvo. Kdo ale bude strážit je?


Režie: Zack Snyder


Vstupné: 70,-Kč  akční sci-fi  BRIT  160min


 


V KVĚTNU 2009 uvidíte:


 


2.,3.                        VÉVODKYNĚ


5.,6.                        SEX DRIVE


9.,10.                      KURÝR 3


12.,13.,14.              MARLEY A JÁ


13.,14.                    MĚSTO EMBER  pro celou rodinu


16.,17.                    POCHYBY


19.,20.                    MILIONÁŘ Z CHATRČE


21.                          EL PASO


23.,24.                    SEDM ŽIVOTŮ


26.,27.                    NENAROZENÍ


27.,28.                    MONSTRA VERSUS VETŘELCI   pro celou rodinu


28.                          ZAMILOVANÁ ZVÍŘATA  dokument


30.,31.                    ZPÁTKY NA STŘEDNÍ


 


 

myska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Upozornění pro diskutéry

Út Bře 31 , 2009
Zítřejšího dne, tj 1.dubna 2009, vstoupí v platnost novela trestního zákona, která stanovuje především zákaz zveřejňování informací umožňujících zjištění totožnosti obětí trestných činů, pokud jsou mladší 18 let nebo i starší, pokud se staly obětí některého zákonem uvedených trestných činů. Zákon č.52/2009 Sb. se týká i diskutujících pod články na […]

You May Like

Témata