V Humpolci na ubytovně došlo k vraždě.

17

V Humpolci na ubytovně došlo k vraždě. K muži bez známek života vyjeli policisté se záchranáři v pondělí nad ránem. Na chodbě našli muže, který podle prvotního ohledání nezemřel přirozenou smrtí. Jednalo se o cizince (45). Na místě zadrželi také podezřelou osobu – jednapadesátiletého cizince.

Policisté se o události dozvěděli v pondělí ráno kolem půl třetí. „Muž byl nalezen na chodbě ubytovny v Humpolci. Na místo události vyjela zdravotnická záchranná služba a byly vyslány nejbližší policejní hlídky. Muže se nepodařilo resuscitovat a prvotním ohledáním těla bylo zjištěno, že na jeho úmrtí může mít podíl cizí osoba,“ řekla mluvčí policie Dana Čírtková. 

„Na místě policisté zadrželi podezřelou osobu, která by mohla mít násilný trestný čin na svědomí. Jedná se o jednapadesátiletého cizince,“ dodala mluvčí. 

„Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. K přesnému stanovení příčiny úmrtí byla u cizince nařízena soudní pitva. Osoba podezřelá z tohoto činu byla umístěna do policejní cely a my jsme pokračovali v rámci trestního řízení v provádění dalších procesních úkonů,“ doplnil vedoucí odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Pavel Kubiš. 

zdroj: www.rozhlas.cz

Autor:  Milan Kopecký
Čtěte dále:   Nehoda v Humpolci: řidič zdemoloval značení, škoda je za desítky tisíc

Petr

17 thoughts on “V Humpolci na ubytovně došlo k vraždě.

    1. A víte že je mi to úplně jedno,kdo koho pobodal na ubytovně…V dnešním světě, kdy se pracovní síla přelévá sem tam bylo jen otázkou kdy něco podobného přijde.

      1. Jděte se podívat po ránu nebo navečer do lesů nad Cípkem. Rumunů a jiných balkánců se tam fláká plno ! Chodí tudy do a z Valea, hulákají a dělají bordel………občas si i dost drsně vyměňují názory…….

          1. Mentalita lidí z Balkánu je jiná než naše. To je jasná realita..

          2. Všem nespokojeným doporučuji příští rok kandidovat v komunálních volbách v říjnu. Vytvořte tým lidí a zkuste to. V případě zvolení zjistíte, že zastupitelstvo a vedení města zas tolik pák v rukou nemá, aby omezilo příliv sil z Balkánu či od jinud do soukromých , nadnárodních firem.
            Pokud opravdu víte jak toto provést ,aby tu bylo cizinců minimum, napište to jasně. Uvědomte si, že máme kapitalistický systém, který je založen na levné pracovní síle, stěhování všeho sem tam po Evropě. Chtěli jsme ho , máme ho už 28 let.

            Soukromník bohužel dnes rozhoduje nejen o tom zda a kdy zruší nádraží, ale i o tom koho dotáhne do montoven. Přidání peněz českým lidem je jen pouhou iluzí. To je současnost.

            Výkřiky na fcb. typu..vyžeńte je z města.., jsou jen ulevením si od reality, ale nic nepřinesou.

          3. Je pravda, že vražda se stala paradoxně v té nejkulturnější ubytovně jaká v Humpolci je. Na druhou stranu by tady tolik cizinců bydlet nemuselo, kdyby vedení města a jeho úředníci společně se státními orgány konali tak jak jim umožňuje a někdy i nařizuje zákon. Většina ostatních ubytoven zdaleka nesplňuje všechny stavební, hygienické, požární a další předpisy. Ale to by se holt muselo úředníkům chtět zvednout ze židlí a jít do terénu a přidělat si práci a starosti…..
            Mimo jiné Hell také není ani náhodou provozován v souladu se všemi předpisy – včetně EET……ale jak je vidět, tak zodpovědným to asi nevadí…..

          4. Kdyby bylo na praci dost Cechacku, tak by tady vsichni ti gastarbajtri nemuseli
            byt.

          5. Tak máme tady Spolkové práskací komando, třeba tam nyní napřou síly.

          6. Jak bylo psáno, že by mohli nahlašovat úřadům nevyhovující ubytovny apod.

          7. jenže by někdo našince musel adekvátně zaplatit. cizinci se v ČR mají líp než doma a říkejte si co chcete….

          8. To je konkurencni boj mezi zamestnanci. Kdo nabidne vic udelane prace za mene penez, ten vyhrava.

          9. A co by si takový „našinec“ představoval pod pojmem adekvátně zaplatit? To jsme my Češi- nasyp mi a já budu dělat! Všude ve světě to funguje obráceně.

          10. Adekvatne ?Asi ze by mu dal sef
            vic nez mu vubec dokaze vydelat. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

IV. ročník festivalu Quijotova šedesátka

Po Srp 28 , 2017
Pátek 01.09.2017 – Sobota 02.09.2017, Lipnice nad Sázavou Čtěte dále:   Hazard se životy na silnici. Muž se třemi promile sedl v Humpolci za volant

You May Like

Témata