Hledáte moderní hotel u dálnice D1? Volte Hotel Kotyza

10

KOMERČNÍ SDĚLENÍ Školení, semináře, konference, rodinné oslavy, rauty. To vše nabízí moderní čtyřhvězdičkový hotel s uzavřeným parkovištěm a krytým garážovým stáním. Je to místo pro kongresovou turistiku, firemní školení, společenská setkání, ale i pro rodinnou rekreaci, abiturienstské večírky či víkendové pobyty u sjezdu dálnice D1 Humpolec.

Moderní hotel u dálnice D1 - Hotel Kotyza

Moderní hotel u dálnice D1 – Hotel Kotyza| foto: Hotel Kotyza ****

Hotel Kotyza je postaven na historickém Horním náměstí města Humpolec. Ideální dostupnost po dálnici D1, překrásná okolní příroda a turisticky atraktivní okolí z něj činí vyhledávaný hotel.

Zřícenina Hradu Orlík a Lipnice nad Sázavou, Muzeum Jaroslava Haška, Muzeum kuriozit v Pelhřimově, Premonstrátský klášter Želiv, ZOO Jihlava, přehrada Trnávka či slalomový vodní kanál. To je jen nepatrný zlomek okolních zajímavostí.

catering

Mnoho z našich hostů již využilo i možnosti pronájmu tenisových kurtů či výuku jízdy na koních. Mezi nejčastější návštěvníky patří účastníci kongresů, konferencí, odborných seminářů a firemních školení, ale i příležitostní hosté, kteří našim krajem pouze projíždějí.

O dobrých službách hotelu, svědčí i návštěva prezidenta republiky Václava Klause či návštěvy vrcholných politickýchpředstavitelů státu a kraje.

Na velmi vysoké úrovni je nejen vybavení a čistota, ale i profesní kvalita zaměstnanců. Milý přístup majitelů i veškerého personálu, spolu s vyhlášenou kuchyní, přináší spokojenost všem hostům.

Za zmínku stojí i barmanské show nebo oblíbené cateringové akce při rytířských kláních na nedalekém hradu Orlík.

Pokud hledáte místo pro uspořádání konference, firemního školení, obchodní schůzky, chcete oslavit promoci dětí, připravit svatbu nebo se jen na chvíli sejít s přáteli či kamarády, jste u nás vždy vítáni.

Mnoho dalšího včetně prezidentského menu naleznete nawww.hotelkotyza.cz.

Zdroj:http://sdeleni.idnes.cz/moderni-hotel-u-dalnice-d1-hotel-kotyza-dh6-/ig_sdeleni.aspx?c=A120606_123046_ig_sdeleni_ahr

Axl

10 thoughts on “Hledáte moderní hotel u dálnice D1? Volte Hotel Kotyza

      1. Ano s tím se nechá souhlasit. Je ale také pravdou, že tolik změn a vylepšení služeb co Honzík udělal od loňského podzimu kdy se blížilo otevření Fabriky, neudělal za 10 let před tím, ale díky tomu si udržel své postavení. Ovšem i Fabrika se den ze dne lepší a po počátečních porodních bolestech se dostává na velmi dobrou úroveň a nyní již začíná být plnohodnotným soupeřem Kotyzy. Je vidět, že při kvalitních službách se můžou dobře uživit obě zařízení a dokonce i úspěšně spolupracovat, což se již děje. Takže zdravá konkurence je opravdu prospěšná. To ale ekonomové a manažeři již dávno vědí.

        1. Fabriku jsem navštívila a mohu potvrdit svoji maximální spokojenost. Jídlo velice hezky prezentované, chuťově také v pořádku. Drobný předkrm a obyčejná voda ve džbánku bez couvertu, ceny za jídla kupodivu nepřemrštěné. Přístup personálu na jedničku s hvězdičkou, nenašla bych chybičku. Myslím, že Fabrika a Kotyza jsou hodně vyrovnaní soupeři, s tím, že Fabrika voní novotou, a tak bude teď asi víc navštěvovaná.

          1. Sedlácký dvůr a minutky to je velmi dobrá a chutná kombinace. Bohužel Sedlácký dvůr a denní menu to je jen šedý průměr, tak jako jejich personál. Ale zase na Jiřice obec s cca tisíci obyvateli je to celkem dobrý, to se musí nechat.

          2. Sedláck dvůr s kuchyní šedý průměr. Otřesný a nechutný je když se lokál naplní špinavými a páchnoucími dělňasy všeho druhu. To pak může být kuchyň sebelepší, stejně to je na blití.

          3. Nevýhodou hotelu Kotyza je jeho bariérovost pro zdr.znevýhodněné,případně starší hosty.Bohužel i při rekonstrukci hotelu se tomuto požadavku moderní doby majitel jaksi vyhnul.Nechápu tedy,že se může chlubit tolika hvězdičkami.

          4. Taky jsem Kejžlici vyzkoušel, jídlo nebylo špatný ale ta kultura stolování….. Přeci jen je oběd nebo jídlo a pití obecně spojeno s odpočinkem a něčím příjemným. Hospod alespoň s nějakou kulturou stolování je v Humpolci a okolí jak šáfránu.
            Možná to je dáno i tím že personál i nájemci všech těch zařízení jsou z 90% v oboru amatéři. Pak to tak vypadá.

          5. Ja vim.

            Deni nabidka v Jiricich je sedy prumer, jezdim do Kejzlice – jidla nesidi, nevymysleji kraviny a vari VYBORNE. Tech par km navic za to opravdu stoj!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Next Post

V hrázi rybníka na Pelhřimovsku se objevují stále další trhliny

St Čvn 13 , 2012
AKTUÁLNĚ! Stále sledujeme! V hrázi rybníka Dolní Kladiny u Zachotína na Pelhřimovsku se objevují další trhliny. V nedaleké Kletečné, která by byla případnou povodňovou vlnou při provalení hráze ohrožena nejvíc, od rána znovu platí třetí stupeň povodňové aktivity.

Témata