Stavba Vysočiny – Stavba roku Kraje Vysočina 2018

Opět po roce mohou investoři, architekti, projektanti a stavební firmy přihlašovat stavební díla, která byla dokončena období 2017-2018 a získat krajský titul Stavba roku Kraje Vysočina 2018. Registrace staveb už probíhají a uzávěrka přihlášek je ve středu 15. května. Do konce února je možné využít snížený účastnický poplatek.

Stavba Vysočiny
 

 Soutěž nabízí příležitost představit široké laické a odborné veřejnosti díla zajímavá, náročná, originální v těchto sedmi kategoriích:

  • Novostavby občanské vybavenosti
  • Rekonstrukce staveb občanské vybavenosti
  • Revitalizace veřejných prostranství
  • Dopravní a inženýrské stavby
  • Průmyslové a technologické stavby
  • Vodohospodářské a ekologické stavby
  • Stavby pro bydlení

Slavnostní galavečer s vyhlášením výsledků 17. ročníku je plánován na pondělí 10. června 2019 do Ledče nad Sázavou a jeho součástí bude ještě dekorování žáků ze stavebních a navazujících oborů, kteří významně uspěli v dovednostních soutěžích (Učeň roku) a studentů, jejichž projekty na novou podobou Geisereiterovy vily v Ledči nad Sázavou nejvíce oslovily odbornou porotu (Studentský projekt).  

Soutěže pořádá Spolek Stavba Vysočiny ve spolupráci s krajskou reprezentací Svazu podnikatelů ve stavebnictví a České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Krajem Vysočina. Hejtman Jiří Běhounek nad akcí převzal záštitu a udělí jedné z realizací Cenu hejtmana.

 

Stavba roku

Další informace jsou k dispozici na internetových stránkách www.stavbavysociny.cz.

Čtěte dále:   Parádní chata u Humpolce má 60 metrů čtverečních. Rodině ji navrhli na míru x;

Petr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Karneval na ledě + Dětský karneval - Humpolec

Pá Úno 22 , 2019
Sobota 23.02.2019 14:30 – 16:00 ; Neděle 24.02.2019 14:00 Čtěte dále:   Píšou o Humpolci - .newstream.cz: Na pivo netradičně. Hospoda v Humpolci vypadá jinak než typická česká hospoda

You May Like

Témata