Ženy Jiskry klopýtnutí v okresním derby odmítly

Mnoho tajenek nevyřešilo předposlední dvoukolo volejbalového krajského přeboru I žen. Především okresní derby nepomohlo Pelhřimovu, ze dvou výher se radovala favorizovaná Jiskra Humpolec, která už má jistou druhou příčku za letos naprosto suverénní Jihlavou. Se soutěží se rozloučil Nový Rychnov. Výhry se Žďárem mu sice pomohly v tabulce před Pelhřimov, ale pátou příčku nemá zdaleka zaručenu. Zatímco volejbalistky zpod Křemešníka už letos dohrály, Pelhřimov má k dobru dva zápasy.

Humpolec – Pelhřimov 3:0 a 3:0

Pelhřimovský tým nastoupil značně oslabený o klíčové hráčky, což se výrazně projevilo na herní projevu. Humpolec předváděl efektivní útočnou hru a svému soupeři nedal sebemenší šanci na vítězství. Domácí hráčky excelovaly především skvělou hrou na síti a tvrdým podáním.

Fakta – sety: 25: 19, 25: 18, 25: 12 a 25: 16, 25: 23, 25: 10. Humpolec: I. Balnohová, J. Balnohová, Halterová, Hloušková, Bubnová, Vondráková, Vodová, Kavříková. Pelhřimov: P. Jančičková, E. Jančičková, Chaloupková, Lucová, V. Davidová, Pípová, Lišková, Kozlerová.

Čtěte dále:   HRANIRUN 06

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Výroční zpráva Městského úřadu Humpolec

St Bře 17 , 2004
Za rok 2003 o činnosti v oblasti poskytování informaci podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. Čtěte dále:   Píšou o Humpolci: Fotbalisté Humpolce bod brali, v Bystřici se hodně zlobili na výkon rozhodčích

You May Like

Témata