Kdo vystřídá výrobce kartonových proložek na trůně podnikatelů

V Jihlavě, 16. července 2008: K letošnímu titulu Firma a Živnostník roku mají nejblíže v kraji Vysočina stavební a maloobchodní firmy. Vyplývá to z dosavadního stavu přihlášených podnikatelů v třetím ročníku těchto soutěží. V loňském roce se stal v kraji Vysočina Firmou roku dodavatel strojírenských dílů HRP ze Žirovnice a Živnostníkem roku výrobce fixačních střiží a kartonových proložek Dušan Tripal z Třeštic u Telče. Současné zastoupení oborů se ale může ještě změnit, protože registrace do podnikatelských soutěží končí v červenci.

Soutěže ukážou i novou generaci zákaznických výhod, které se brzy mohou stát samozřejmostí. Téměř sto firem si myslí, že mají výjimečný přístup k zákazníkům a v nové kategorii usilují o titul Byznys Rebel. Mobilní operátor Vodafone totiž v regionech hledá podnikatele, kteří nabízejí své výrobky a služby za lepších podmínek, než je na trhu obvyklé. Vodafone ocení krajským i celorepublikovým titulem Byznys Rebel podnikatelé, kteří si např. neúčtují matoucí příplatky, nelákají lidi na neúplné ceny, nesvazují zákazníky smlouvami, nebo poskytují delší než povinnou záruku.

Podnikatelské soutěže Vodafone Firma roku 2008 a Makro Živnostník roku 2008 jsou určeny na podporu malého a středního podnikání a mají zviditelnit regionální podnikatele všech oborů. Firmy a živnostníci se mohou do konce července registrovat na www.firmaroku.cz a www.zivnostnikroku.cz. Letos mohou o hodnotné ceny soutěžit téměř všichni – stačí do soutěží nominovat živnostníka nebo firmu, o kterém by měla veřejnost vědět.

Záštitu nad soutěžemi převzala Hospodářská komora ČR a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR a ve všech krajích hejtmani. V loňském roce se do obou soutěží registrovalo přes dva a půl tisíce firem a živnostníků.

Kontakt:

Michal Kaderka

tel: +420 233 014 015

fax: +420 233 352 591             

gsm: +420 777 771 084

press@firmaroku.cz

Čtěte dále:   Zapojte se do debat Letní žurnalistické školy v Havlíčkově Brodě

Axl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Next Post

Žena jako věčná inspirace

Čt Čvc 17 , 2008
K významnému životnímu jubileu grafika a malíře Jiřího Duffka uspořádalo muzeum Dr. Aleše Hrdličky v Humpolci prodejní výstavu výtvarníkových obrazů nazvanou Ženy a krajiny. Jiří Duffek celý svůj život obdivoval krásu ženského těla a snažil se ji zakomponovat do svých obrazů. Jeho druhou velkou láskou a inspirací se stala Itálie, […]

You May Like

Témata